Книги » Новинки » Лінія термінатора
Лінія термінатора
Fb2

Книга Лінія термінатора Тетяна Стрижевська скачать fb2

Назва: Електронна книга Лінія термінатора
ISBN: 978-966-679-990-9
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Кількість сторінок: 416
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Лінія термінатора fb2

Короткий зміст книги Лінія термінатора - Тетяна Стрижевська

Що може відчувати підліток, коли його життя змінюється в одну мить і він втрачає друзів, кохану дівчину, з якою навіть не встиг попрощатися, розкішне життя у рідному місті? Позаду — усе, що для нього важливе, попереду — невідомість.
Борис Макаров через війну на Сході України опиняється в Києві, куди тікають його батьки, які навіть не питали хлопця, чи хоче він їхати. Йому доводиться вчитися жити спочатку і знаходити нових друзів, навіть якщо це будуть два диваки з класу. А ще — дорослішати, сперечатися з батьками, закохуватися по-справжньому, а не зустрічатися лише для сексуального досвіду, глибоко переживати, змінювати світогляд. І, попри всі втрати, вчитися любити життя навіть тоді, коли не хочеш, коли земля йде з-під ніг і ти залишаєшся сам на сам зі світом. На сторінці ви можете завантажити книгу Лінія термінатора в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Лінія термінатора належить до жанру Підліткова проза. Електронна книга автора Тетяна Стрижевська повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Лінія термінатора - Тетяна Стрижевська
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Жанна
Жанна
24 серпня 2024 18:11
"Лінія термінатора" Тетяни Стрижевської — це захоплюючий роман, який майстерно поєднує елементи наукової фантастики та психологічної драми. Авторка вміло створює напружену атмосферу, розкриваючи глибокі людські емоції на тлі технологічних змін. Читання цієї книги залишає багато роздумів про майбутнє та етику штучного інтелекту.
Правовласникам