Книги » Новинки » Донецький аеропорт. Справжня історія. Частина 1. Новий термінал
Донецький аеропорт. Справжня історія. Частина 1. Новий термінал
Fb2

Книга Донецький аеропорт. Справжня історія. Частина 1. Новий термінал Ірина Вовк скачать fb2

Назва: Електронна книга Донецький аеропорт. Справжня історія. Частина 1. Новий термінал
ISBN: 978-966-03-9959-4
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 411
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Донецький аеропорт. Справжня історія. Частина 1. Новий термінал fb2

Короткий зміст книги Донецький аеропорт. Справжня історія. Частина 1. Новий термінал - Ірина Вовк

Оборона Донецького аеропорту стала символом незламності духу українських воїнів у російсько-українській війні. 244 доби українські вояки надлюдськими силами тримали об’єкт, який за військовою логікою і здоровим глуздом втримати було майже неможливо.
Ми небагато знаємо про причини та обставини захоплення Донецька і його аеропорту. Десятки успішних військових операцій Збройних сил і добровольців відбулися в межах оборони ДАП, але свідчень про них вкрай мало.
У першій частині книги автор розповідає історію ДАП від будівництва терміналів до розгортання драматичних подій оборони аеропорту, до його падіння. Про все, що відбувалося тоді день за днем свідчать безпосередні учасники: командири й бійці української армії, добровольці, медики, волонтери, журналісти. На сторінці ви можете завантажити книгу Донецький аеропорт. Справжня історія. Частина 1. Новий термінал в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Донецький аеропорт. Справжня історія. Частина 1. Новий термінал належить до жанру Україна. Електронна книга автора Ірина Вовк повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Донецький аеропорт. Справжня історія. Частина 1. Новий термінал - Ірина Вовк
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
24 серпня 2024 18:55
Книга Ірини Вовк "Донецький аеропорт. Справжня історія. Частина 1. Новий термінал" вражає глибоким емоційним змістом і документальною точністю. Авторка майстерно передає атмосферу того часу, дозволяючи читачеві відчути всі труднощі та героїзм людей, які стали свідками війни. Це важливий внесок у розуміння сучасної історії України.
Правовласникам