Книги » Новинки » Гіркий світ, солодкий світ
Гіркий світ, солодкий світ
Fb2

Книга Гіркий світ, солодкий світ Степан Процюк скачать fb2

Назва: Електронна книга Гіркий світ, солодкий світ
ISBN: 978-617-7411-69-6
Мова: Українська
Видавництво: Дискурсус
Кількість сторінок: 176
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Гіркий світ, солодкий світ fb2

Короткий зміст книги Гіркий світ, солодкий світ - Степан Процюк

«Гіркий світ, солодкий світ» — друга книжка есеїв Степана Процюка про українських класиків. Автор заглиблюється в біографії письменників через призму творчості.
Також у виданні подані огляди творів сучасних українських літераторів, есе про письменницькі погрішності, спокуси й слабкості та найсвіжіші інтерв’ю з автором. На сторінці ви можете завантажити книгу Гіркий світ, солодкий світ в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Гіркий світ, солодкий світ належить до жанру Збірники есе і кореспонденція. Електронна книга автора Степан Процюк повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Гіркий світ, солодкий світ - Степан Процюк
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
24 серпня 2024 21:55
"Гіркий світ, солодкий світ" Степана Процюка - це глибокий та емоційний роман, який майстерно поєднує реалії сучасного життя з філософськими роздумами про сенс буття. Автор створює яскраві образи та неповторну атмосферу, змушуючи читача замислитися над виборами, які визначають наше життя. Книга залишає після себе гіркий присмак, але водночас натхнення для пошуку власного шляху.
Правовласникам