Книги » Новинки » Відкинуті і воскреслі. Есе про письменників і суспільство
Відкинуті і воскреслі. Есе про письменників і суспільство
Fb2

Книга Відкинуті і воскреслі. Есе про письменників і суспільство Степан Процюк скачать fb2

Назва: Електронна книга Відкинуті і воскреслі. Есе про письменників і суспільство
ISBN: 978-617-7411-55-9
Мова: Українська
Видавництво: Дискурсус
Кількість сторінок: 192
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Відкинуті і воскреслі. Есе про письменників і суспільство fb2

Короткий зміст книги Відкинуті і воскреслі. Есе про письменників і суспільство - Степан Процюк

Нова книжка есеїстики Степана Процюка — це нариси про знакових українських письменників, долі яких вражають не менше за творчість. Фанатик нового мистецтва Михайль Семенко, сталева і ніжна Леся Українка, геній із замерзлим серцем Павло Тичина... Несподівані ракурси добре знайомих постатей захоплюють і бентежать.
Друга частина видання — авторська реакція на сучасні суспільні події в Україні. Фінальний розділ — найсвіжіші інтерв’ю із автором.
Тексти, позначені в змісті астерисками, опубліковано в газеті «День» (day.kyiv.ua) у 2019‒2020 рр. На сторінці ви можете завантажити книгу Відкинуті і воскреслі. Есе про письменників і суспільство в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Відкинуті і воскреслі. Есе про письменників і суспільство належить до жанру Збірники есе і кореспонденція. Електронна книга автора Степан Процюк повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Відкинуті і воскреслі. Есе про письменників і суспільство - Степан Процюк
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Людмила
Людмила
24 серпня 2024 22:22
"Відкинуті і воскреслі" Степана Процюка вражає глибоким аналізом взаємодії між письменниками та суспільством. Автор майстерно досліджує теми забуття та відродження творчості, ставлячи важливі питання про місце літератури в сучасному світі. Ця книга спонукає до роздумів і надихає на нові відкриття в літературному дискурсі.
Правовласникам