Книги » Новинки » Піаритись не можна зупинитись. Розумна книга про PR та медіа в Україні
Піаритись не можна зупинитись. Розумна книга про PR та медіа в Україні
Fb2

Книга Піаритись не можна зупинитись. Розумна книга про PR та медіа в Україні Олександра Стельмахова скачать fb2

Назва: Електронна книга Піаритись не можна зупинитись. Розумна книга про PR та медіа в Україні
ISBN: 978-966-981-234-6
Мова: Українська
Видавництво: Ліра-Плюс
Кількість сторінок: 196
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Піаритись не можна зупинитись. Розумна книга про PR та медіа в Україні fb2

Короткий зміст книги Піаритись не можна зупинитись. Розумна книга про PR та медіа в Україні - Олександра Стельмахова

У книзі «Піаритись не можна зупинитись» автором пояснюються вибухові техніки Public Relations тим, хто хоче зробити бізнес більш прибутковим шляхом правильних комунікацій з суспільством через ЗМІ в Украї­ні. Директор зможе перевірити чи зрозуміти роботу найманого піарника, а окремий експерт побудувати кар’єру з медіа самостійно. Прості та зрозумілі пояснення допоможуть зробити будь-яку ідею популярною завдяки цікавій співпраці з журналістами України, привернуть увагу тисяч читачів до інформації, деякі з них обов’язково відреагують та стануть клієнтами чи партнерами.
Якщо читач займається бізнесом, політичною діяльністю, очолює громадську організацію або благодійний фонд, у книзі знайдуться поради, які допоможуть набрати додаткову медіавагу.
Олександра Стельмахова є співвласником медіаплатформи Deadline в Україні. Вебсайт має пул ЗМІ, прес-служб і експертів та надає кореспондентам приплив свіжих думок.
Книжка доступна у додатку Yakaboo для безкоштовного читання у бібліотеці "ПриватБанк". На сторінці ви можете завантажити книгу Піаритись не можна зупинитись. Розумна книга про PR та медіа в Україні в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Піаритись не можна зупинитись. Розумна книга про PR та медіа в Україні належить до жанру Управління інформацією. Електронна книга автора Олександра Стельмахова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Піаритись не можна зупинитись. Розумна книга про PR та медіа в Україні - Олександра Стельмахова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олександр
Олександр
24 серпня 2024 22:33
"Піаритись не можна зупинитись" Олександра Стельмахова - це влучне і змістовне дослідження світу PR та медіа в Україні. Автор вправно аналізує сучасні тенденції та виклики, з якими стикаються професіонали галузі, пропонуючи практичні поради та корисні кейси. Книга стане незамінним посібником для тих, хто прагне глибше зрозуміти механізми комунікації в сучасному інформаційному просторі.
Правовласникам