Книги » Новинки » Емансипантка
Емансипантка
Fb2

Книга Емансипантка Марко Вовчок скачать fb2

Назва: Електронна книга Емансипантка
ISBN: 978-617-7286-55-3
Мова: Українська
Видавництво: Комора
Кількість сторінок: 432
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Емансипантка fb2

Короткий зміст книги Емансипантка - Марко Вовчок

Класиків варто перечитувати хоча би для того, щоб злоба дня не закривала перспективу й не позбавляла рятівного вміння розрізняти велике й дрібне, важливе й зникоме.
Оповідання та повісті, упорядковані Вірою Агеєвою, доводять, що Марко Вовчок цілком заслуговує звання «зачинательки вітчизняної психологічної прози». Глибина та витонченість аналізу душевних станів її персонажів приваблює та вражає й сьогодні. Так само, як і вміння іронічно деконструювати пафосну романтичну стилістику і риторику піднесеного й пишновеличного.
Зважаючи на те, що авторка часто звертається до мотиву сваволі й залежності, насильства, яке виявляється на мікрорівнях, у стосунках між найближчими людьми, її прозу можна назвати також своєрідною студією над самою природою зла, якого не можна уникнути в людських стосунках і досі. На сторінці ви можете завантажити книгу Емансипантка в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Емансипантка належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Марко Вовчок повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Емансипантка - Марко Вовчок
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Світлана
Світлана
25 серпня 2024 06:22
«Емансипантка» Марка Вовчка вражає глибоким проникненням у психологію жінок того часу, їхні мрії та сподівання на краще життя. Автор майстерно поєднує соціальну критику з емоційними переживаннями персонажів, що робить твір актуальним і сьогодні. Це книга, яка спонукає до роздумів про свободу і самовираження.
Правовласникам