Книги » Новинки » Життя просто бізнес
Життя просто бізнес
Fb2

Книга Життя просто бізнес Андрій Островський скачать fb2

Назва: Електронна книга Життя просто бізнес
ISBN: 978-966-316-471-7
Мова: Українська
Видавництво: Знання України
Кількість сторінок: 292
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Життя просто бізнес fb2

Короткий зміст книги Життя просто бізнес - Андрій Островський

Ця книжка про те, що БІЗНЕС — це одна з форм ЖИТТЯ, твого земного буття. Про те, що ПРОСТО — НЕ ЗАВЖДИ ЛЕГКО. Про ціни й цінності. Про важливість і значущість. Про те, що кожен з нас має ВСІ можливості для задоволення своїх потреб. Про незламну силу людських відносин. Про те, що ЖИТТЯ без ЛЮБОВІ не існує. Про те, що лише з ЛЮБОВ’Ю можна бути успішним і щасливим. Віднайти абсолютну СВОБОДУ. Про те, що тільки твій вибір і тільки твої вчинки визначатимуть твою ДОЛЮ. Ця книжка для людей, які мають нездоланне бажання БУТИ КРАЩИМИ, НІЖ УЧОРА. Для людей, які готові зробити ВСЕ для реалізації своїх цілей. Для людей, які шукають СЕНС СВОГО ЖИТТЯ. Ваш справжній соціальний статус і вік не мають ніякого значення. Головне — мати сильну ВІРУ і сміливість робити вчинки. Ця книжка для людей із потужним бажанням бути успішним і вільним. ЦЯ КНИЖКА ДЛЯ ТЕБЕ.
Книжка доступна у додатку Yakaboo для безкоштовного читання у бібліотеці "ПриватБанк". На сторінці ви можете завантажити книгу Життя просто бізнес в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Життя просто бізнес належить до жанру Журнали. Електронна книга автора Андрій Островський повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Життя просто бізнес - Андрій Островський
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
25 серпня 2024 06:55
«Життя просто бізнес» Андрія Островського — це надзвичайно практичний та мотивуючий посібник, який змушує переосмислити підходи до роботи та життя. Автор вміло поєднує бізнес-стратегії з життєвими уроками, пропонуючи читачам цінні інсайти для досягнення успіху. Рекомендую всім, хто шукає натхнення та нові ідеї для власного розвитку!
Правовласникам