Книги » Новинки » Компот із патисонів
Компот із патисонів
Fb2

Книга Компот із патисонів Ольга Карі скачать fb2

Назва: Електронна книга Компот із патисонів
ISBN: 978-617-7286-64-5
Мова: Українська
Видавництво: Комора
Кількість сторінок: 384
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Компот із патисонів fb2

Короткий зміст книги Компот із патисонів - Ольга Карі

«Компот із патисонів» — це серія репортажних замальовок та есеїв, що описують, як на тлі зламу епох і політичних систем дорослішало ціле покоління українців. Ця книга про те, як воно було — жити у 90-ті, коли народились «ананасовий» компот із патисонів та «гриби» із баклажанів, коли всіх охопила тотальна в’язальна пошесть, у людей вросла звичка запасати абсолютно все, а перші прокладки тільки почали змінювати життя українських жінок.
Авторка, опираючись на власні спогади, розповідає, як працювала каральна гастрономія того часу, чим доволі часто виявлялись славнозвісні добросусідські стосунки і як Абхазія приймала українських школярів за кілька місяців до війни. На сторінці ви можете завантажити книгу Компот із патисонів в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Компот із патисонів належить до жанру Збірники есе і кореспонденція. Електронна книга автора Ольга Карі повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Компот із патисонів - Ольга Карі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ігор
Ігор
25 серпня 2024 07:33
"Компот із патисонів" Ольги Карі — це чарівна та зворушлива історія, яка пронизує серце теплом і ніжністю. Авторка майстерно малює картини українського села, викликаючи в читача ностальгію за простими, але щасливими моментами життя. Ця книга надихає на роздуми про важливість родинних зв'язків та цінності простих радощів.
Правовласникам