Книги » Новинки » Саморозвиток. Фанократія + Zкономіка (комплект із 2 книг)
Саморозвиток. Фанократія + Zкономіка (комплект із 2 книг)
Fb2

Книга Саморозвиток. Фанократія + Zкономіка (комплект із 2 книг) Девід Мірмен Скотт, Рейко Скотт, Джейсон Дорсі, Деніс Вілла скачать fb2

Назва: Електронна книга Саморозвиток. Фанократія + Zкономіка (комплект із 2 книг)
ISBN: 978-617-7544-41-7, 978-617-7544-51-6
Мова: Українська
Видавництво: Yakaboo Publishing
Кількість сторінок: 592
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Саморозвиток. Фанократія + Zкономіка (комплект із 2 книг) fb2

Короткий зміст книги Саморозвиток. Фанократія + Zкономіка (комплект із 2 книг) - Девід Мірмен Скотт, Рейко Скотт, Джейсон Дорсі, Деніс Вілла

Книга 1. Фанократія. Перетворення фанів на клієнтів і клієнтів на фанів
Найпотужнішою силою у світовому маркетингу є не соціальні медіа, імейл-розсилки чи таргетинг і навіть не п’ятнадцятисекундні реклами перед кожним відео на YouTube. Ні, магічний інгредієнт — це фандом.
Девід Мірмен Скотт з донькою Рейко — дуже різні. Один з них — бізнес-стратег з покоління бебі-бумерів, інша — міленіалка, яка вивчає медицину, проте вони помітили, що той ентузіазм, який в них запалювали надзвичайні явища, як гурт Grateful Dead (у Девіда) та Гаррі Поттер (у Рейко), тепер викликають найрізноманітніші компанії та організації. Тож вони об’єднали свої знання та зусилля, щоб дослідити це доленосне питання: Як певним брендам, навіть з найнудніших, здавалося б, індустрій, як автострахування чи корпоративне програмне забезпечення, вдається оточити себе не просто покупцями, а палкими ­фанами?
Книга 2. Zкономіка. Як покоління Z zмінює майбутнє біzнесу
Zкономіка — найповніша інструкція зі взаємодії з молоддю покоління Z. З цієї книжки ви зрозумієте, як керівникам варто адаптувати свої продажі, маркетинг, продукти і стратегії зростання, найму та управління персоналом, щоб претендувати на лояльність чи купівельну спроможність цього впливового й важливого покоління споживачів, працівників і трендсетерів.
Покоління Z змінює все. Бізнеси, до яких ми звикли, переважно не пристосовані продавати чи просувати продукти так, як покоління Z звикло купувати. Компанії зазвичай залучають нових співробітників не там, де покоління Z шукає роботу, а ейчари, старші на 20 років, не завжди розуміються на тому, чого це покоління потребує й очікує від роботодавця та старших колег. Усім нам необхідні ці нові знання уже сьогодні, адже саме зараз, дорослішаючи, покоління Z стає часткою ринку праці та групою споживачів, що зростають найшвидше.
Компанії, які швидко зрозуміють особливості покоління Z, адаптуються і зуміють здобути його лояльність, очолять свої галузі на наступні 15–20 років. Усі, хто не зуміє перебудуватися, неминуче вимруть. Ця книжка — практична та обґрунтована досвідом і понад 60 спеціалізованими дослідженнями інструкція для розуміння та органічного включення нової генерації в усі аспекти вашого бізнесу. На сторінці ви можете завантажити книгу Саморозвиток. Фанократія + Zкономіка (комплект із 2 книг) в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Саморозвиток. Фанократія + Zкономіка (комплект із 2 книг) належить до жанру Психологія і соціологія менеджменту. Електронна книга автора Девід Мірмен Скотт, Рейко Скотт, Джейсон Дорсі, Деніс Вілла повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Саморозвиток. Фанократія + Zкономіка (комплект із 2 книг) - Девід Мірмен Скотт, Рейко Скотт, Джейсон Дорсі, Деніс Вілла
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Вадим
Вадим
29 серпня 2024 05:55
Книга "Саморозвиток. Фанократія + Zкономіка" є захоплюючим путівником у світ нових підходів до особистісного зростання та розуміння сучасних трендів економіки. Авторами вдалося з'єднати практичні поради з теоретичними основами, що робить матеріал зрозумілим і застосовним. Рекомендую всім, хто прагне розширити свої горизонти і знайти нові інструменти для розвитку.
Правовласникам