Книги » Новинки » Попелюшка
Попелюшка
Fb2

Книга Попелюшка Шарль Перро скачать fb2

Назва: Електронна книга Попелюшка
ISBN: 978-617-95142-2-7
Мова: Українська
Видавництво: Біла Сова
Кількість сторінок: 72
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Попелюшка fb2

Короткий зміст книги Попелюшка - Шарль Перро

Історія про Попелюшку з’явилася за часів правління короля-сонця Людовика XIV, коли французький смак і мода підкорили Європу. Проте переклад української письменниці та перекладачки Мії Марченко та незвичайні ілюстрації художниці Галі Зінько відкривають перед нами незнайомі грані класичної історії.
Переосмислений на сучасний лад текст і малюнки зі зразками побуту і стилю французького двору та знаковими марками й атрибутами arte de vivre XXI століття роблять «Попелюшку» ближчою нинішньому читачу.
Книжка має великий бонус — елементи доповненої реальності й анімацію. Ілюстрації «оживають», якщо навести на них камеру смартфона. Для цього не треба завантажувати додатки, достатньо скористатися спеціальним ефектом на Instagram-сторінці видавництва «Біла Сова».
Інтерактивна «Попелюшка» познайомить усю сім’ю з якісно іншим варіантом читання та перетворить час з книгою на незабутню подорож у світ магії. Книга стане прекрасним подарунком маленькій принцесі. На сторінці ви можете завантажити книгу Попелюшка в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Попелюшка належить до жанру Дитячі казки і міфи. Електронна книга автора Шарль Перро повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Попелюшка - Шарль Перро
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ольга
Ольга
25 серпня 2024 11:33
"Попелюшка" Шарля Перро — це класична казка, яка вражає своєю простотою та глибиною. Історія про боротьбу добра зі злом, а також про віру в мрії, надихає читачів різного віку. Яскраві персонажі та чарівний сюжет роблять цю казку вічно актуальною та незабутньою.
Правовласникам