Книги » Новинки » Цікаво про фінанси
Цікаво про фінанси
Fb2

Книга Цікаво про фінанси Олексій Геращенко скачать fb2

Назва: Електронна книга Цікаво про фінанси
ISBN: 978-966-03-8860-7
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 188
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Цікаво про фінанси fb2

Короткий зміст книги Цікаво про фінанси - Олексій Геращенко

Ми всі живемо в економічному світі. У ньому є ті, хто може дозволити собі більше, та ті, хто перебуває у скруті. Це стосується і окремих людей, і підприємств, і цілих країн. Капітали і можливості розподілені вкрай нерівномірно. Що це — примха долі чи закономірність? Відповідь проста і водночас — складна: економіка твориться людьми; вона — їхня похідна, настільки ж незвідана, як і сама людина.
Ця книжка покликана зробити перебування в економічному світі комфортнішим і приємнішим. У ній доступно й цікаво розповідається, як працює весь економічний механізм, навіщо потрібні банки і податки, що таке гроші, чому трапляються кризи, як накопичувати і зберігати заощадження тощо. А також — які професії передовсім опиняться під загрозою зникнення, а які натомість матимуть попит.
І найголовніше — книжка змушує замислитись, як зробити власне майбутнє економічно успішним. На сторінці ви можете завантажити книгу Цікаво про фінанси в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Цікаво про фінанси належить до жанру Історія економіки. Електронна книга автора Олексій Геращенко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Цікаво про фінанси - Олексій Геращенко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дарина
Дарина
27 серпня 2024 20:33
Книга Олексія Геращенка "Цікаво про фінанси" є відмінним посібником для всіх, хто прагне зрозуміти основи фінансової грамотності. Автор доступно пояснює складні концепції, роблячи їх зрозумілими та цікавими. Рекомендую всім, хто хоче покращити свої фінансові знання та навички!
Правовласникам