Книги » Новинки » Третій рівень
Третій рівень
Fb2

Книга Третій рівень Андрій Кокотюха скачать fb2

Назва: Електронна книга Третій рівень
ISBN: 978-966-688-048-5
Мова: Українська
Видавництво: Нора-Друк
Кількість сторінок: 240
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Третій рівень fb2

Короткий зміст книги Третій рівень - Андрій Кокотюха

Кілер може отримати вигідне замовлення – але для цього треба зіграти в ризиковану гру. Зухвалі грабіжники взяли в заручники звичайного таксиста — і раптом ролі помінялися. Викрасти з музею шедевр — лише половина справи. Маньяк при­значає самотнім жінкам побачення через інтернет — як це зупинити. Усе це та багато чого іншого відбувається тут і те­пер, у вашому великому місті.
«Третій рівень» — перша і єдина збірка короткої гостро­­сю­жет­ної прози Андрія Кокотюхи. Тут всі форми кримінальної прози: від класичного детективу до трилера, від шахрайської історії до іронічної новели. А шанувальники детективу істо­рич­ного дізнаються, хто ж насправді убив легендарного Олек­су Довбуша. На сторінці ви можете завантажити книгу Третій рівень в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Третій рівень належить до жанру Книги оповідання та короткі історії. Електронна книга автора Андрій Кокотюха повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Третій рівень - Андрій Кокотюха
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
25 серпня 2024 16:33
"Третій рівень" Андрія Кокотюхи — це захоплюючий роман, який сплітає елементи трилера та соціальної драми. Автор майстерно створює атмосферу напруги, а персонажі викликають жвавий інтерес та співчуття. Це книга, яка змушує задуматися про моральні вибори в умовах сучасного суспільства.
Правовласникам