Книги » Новинки » По кому подзвін
По кому подзвін
Fb2

Книга По кому подзвін Ернест Гемінґвей скачать fb2

Назва: Електронна книга По кому подзвін
ISBN: 978-617-679-509-4
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Оригінальна назва: For Whom the Bell Tolls
Кількість сторінок: 608
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать По кому подзвін fb2

Короткий зміст книги По кому подзвін - Ернест Гемінґвей

Один з найвідоміших та найемоційніших своїх романів «По кому подзвін» Ернест Гемінґвей завершив через три роки після приїзду в Іспанію, де висвітлював події громадянської війни для американської преси з 1937 року. Ця книжка - історія декількох днів життя підривника Роберта Джордана, який, як і Гемінґвей, приїхав з США в Європу на «не свою» війну. Блискучий та печальний роман про мужність та жертовність, моральний обов'язок і проблему вибору, любов та втрату.
Найвидатніший роман про війну в історії літератури. На сторінці ви можете завантажити книгу По кому подзвін в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання По кому подзвін належить до жанру Воєнна проза. Електронна книга автора Ернест Гемінґвей повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу По кому подзвін - Ернест Гемінґвей
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дарина
Дарина
25 серпня 2024 21:11
"По кому подзвін" Ернеста Гемінґвея — це глибоко емоційний роман, який майстерно передає відчай та жертви війни. Автор використовує просту, але потужну мову, щоб показати страждання персонажів, їхню пошану до життя і невблаганну реальність конфлікту. Ця книга залишає враження, що змушує задуматися про цінність людських зв'язків у найскладніші часи.
Правовласникам