Книги » Новинки » Острови поміж течій
Острови поміж течій
Fb2

Книга Острови поміж течій Ернест Гемінґвей скачать fb2

Назва: Електронна книга Острови поміж течій
ISBN: 978-617-679-746-3
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Оригінальна назва: Islands in the Stream
Кількість сторінок: 512
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Острови поміж течій fb2

Короткий зміст книги Острови поміж течій - Ернест Гемінґвей

«Острови поміж течій» — це історія митця і шукача пригод Томаса Гадсона — чоловіка, що дуже схожий на самого Ернеста Гемінґвея. Три частини роману — «Біміні», «Куба», «У морі» — подібні на острови спогадів в океані часу. Картини ідилічних канікул батька з синами змінюються епізодами останніх років Другої світової війни та зіткнення із суворою реальністю військових дій.
Автобіо­графічний, сповнений стриманої і водночас потужної батьківської любові, відвертий роман про відданість, відвагу і неминучі втрати, які рано чи піз­но доводиться зазнати кожному. На сторінці ви можете завантажити книгу Острови поміж течій в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Острови поміж течій належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Ернест Гемінґвей повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Острови поміж течій - Ернест Гемінґвей
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Зоряна
Зоряна
25 серпня 2024 21:55
«Острови поміж течій» Ернеста Гемінґвея — це глибоке і чуттєве дослідження людських переживань на фоні безмежних океанських просторів. Автор майстерно поєднує простоту стилю з потужною емоційною глибиною, що дозволяє читачеві відчути всі барви життя та його драму. Ця книга залишає по собі слід роздумів про кохання, втрати та пошуки сенсу в складному світі.
Правовласникам