Книги » Новинки » Небо. Кручі. Провалля. Вода
Небо. Кручі. Провалля. Вода
Fb2

Книга Небо. Кручі. Провалля. Вода Василь Стус скачать fb2

Назва: Електронна книга Небо. Кручі. Провалля. Вода
ISBN: 978-617-679-180-5
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Кількість сторінок: 416
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Небо. Кручі. Провалля. Вода fb2

Короткий зміст книги Небо. Кручі. Провалля. Вода - Василь Стус

Перед вами книга віршів, перекладів, статей і листів, які є найважливішими для художньо-естетичного світогляду Василя Стуса, одного з найтрагічніших і найглибших українських поетів ХХ століття.
Небо. Кручі. Провалля. Вода. Символічні стихії, в яких і з якими поет жив, боровся, розчинявся, змагався, творив – проорюючи власною долею, віршами, світоглядним вибором глибоченну межу між обивательським і пристосуванським існуванням і гранично чесним життям із собою, в собі, над собою. На сторінці ви можете завантажити книгу Небо. Кручі. Провалля. Вода в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Небо. Кручі. Провалля. Вода належить до жанру Поезія. Електронна книга автора Василь Стус повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Небо. Кручі. Провалля. Вода - Василь Стус
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
25 серпня 2024 22:44
Книга "Небо. Кручі. Провалля. Вода" Василя Стуса вражає глибиною емоцій та прихованою філософією. Ліричні роздуми поета про природу, людську душу і пошук сенсу життя створюють неповторну атмосферу. Це видання залишає після себе відчуття мудрості і тривоги, змушуючи замислитися над вічними питаннями буття.
Правовласникам