Книги » Новинки » Царівна. Вибрані твори
Царівна. Вибрані твори
Fb2

Книга Царівна. Вибрані твори Ольга Кобилянська скачать fb2

Назва: Електронна книга Царівна. Вибрані твори
ISBN: 9786171293892
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Кількість сторінок: 448
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Царівна. Вибрані твори fb2

Короткий зміст книги Царівна. Вибрані твори - Ольга Кобилянська

Ніжна душею бунтарка, яка жила на зламі епох, країн і світів. Майстерна мисткиня, яка словами малювала чарівні пейзажі й влучні психологічні портрети. Це Ольга Кобилянська — письменниця, яка підписувала твори власним ім’ям за часів, коли її колеги ховалися за псевдонімами.
Якщо вам хочеться зупинитися й відпочити душею чи набратися сил для руху вперед — саме її твори надихнуть вас. Драматична історія «В неділю рано зілля копала» покаже нові грані кохання. А героїні повістей «Царівна» й «Людина» — живі, рішучі, волелюбні — поділяться з вами світлом своїх душ і допоможуть розгорнути крила, щоб летіти до мрії. На сторінці ви можете завантажити книгу Царівна. Вибрані твори в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Царівна. Вибрані твори належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Ольга Кобилянська повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Царівна. Вибрані твори - Ольга Кобилянська
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євгенія
Євгенія
26 серпня 2024 03:33
Книга "Царівна. Вибрані твори" Ольги Кобилянської вражає глибиною психологічного аналізу та емоційною багатогранністю персонажів. Авторка вміло передає складність жіночої душі та суспільних стереотипів свого часу, що робить її твори актуальними і сьогодні. Читання цієї збірки — це справжня подорож у світ української літератури, сповнена чуттєвості та інтелектуального підходу.
Правовласникам