Книги » Новинки » Історія філософії. Античність та Середньовіччя
Історія філософії. Античність та Середньовіччя
Fb2

Книга Історія філософії. Античність та Середньовіччя Умберто Еко, Рікардо Федріга скачать fb2

Назва: Електронна книга Історія філософії. Античність та Середньовіччя
ISBN: 978-966-03-9692-0
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 555
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Історія філософії. Античність та Середньовіччя fb2

Короткий зміст книги Історія філософії. Античність та Середньовіччя - Умберто Еко, Рікардо Федріга

Коли у первісної людини з’явилась можливість думати не тільки про виживання, вона замислилася про те, для чого вона прийшла в цей світ і хто створив усе, що її оточує, — саме тоді, можна стверджувати, і народилася філософія як така.
За первинною етимологією термін «філософія» означає «любов до знання». Людина зав­жди хотіла знати: Чи є в цьому світі справедливість? Чому потрібно страждати? Чи існує життя після смерті? Що таке душа і де вона перебуває? Що таке істина?
Можна продовжувати цей перелік безкінечно: усе це філософські питання, і не потрібно бути професором філософії, щоб їх ставити. Вони цікавлять кожного з нас, бо філософія передусім допомагає нам призвичаїтися до абстрактного мислення.
Історія філософії розпочинається з греків. Саме їхня думка утворила простір мислення західного світу, й лише зрозумівши, як розмірковували греки, ми зможемо збагнути, в який спосіб розвивалося мислення протягом наступних майже трьох тисячоліть.
Наше видання знайомить читача з розвитком філософії від Античності до Середньовіччя, висвітлюючи тісний зв’язок філософської думки Сократа, Платона, Арістотеля з формуванням поглядів таких представників середньовічної філософії, як Альберт Великий, Тома Аквінський, Роджер Бекон та інші. На сторінці ви можете завантажити книгу Історія філософії. Античність та Середньовіччя в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Історія філософії. Античність та Середньовіччя належить до жанру Філософія. Електронна книга автора Умберто Еко, Рікардо Федріга повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Історія філософії. Античність та Середньовіччя - Умберто Еко, Рікардо Федріга
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Вадим
Вадим
26 серпня 2024 07:33
Книга "Історія філософії. Античність та Середньовіччя" від Умберто Еко та Рікардо Федріга вражає своєю глибиною та редакційною майстерністю, пропонуючи читачам захопливий огляд філософських течій від античності до середньовіччя. Автори вміло поєднують академічний підхід з доступною мовою, що робить складні концепції зрозумілими навіть для неспеціалістів. Це видання стане цінним ресурсом для всіх, хто цікавиться історією філософії та її впливом на сучасність.
Правовласникам