Книги » Новинки » 6. Надходить та година
6. Надходить та година
Fb2

Книга 6. Надходить та година Джеффрі Говард Арчер скачать fb2

Назва: 6. Надходить та година
ISBN: 978-966-03-9655-5
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Оригінальна назва: Cometh The Hour
Кількість сторінок: 384
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать 6. Надходить та година fb2

Короткий зміст книги 6. Надходить та година - Джеффрі Говард Арчер

«Надходить та година» (2016) — шоста книга серії «Хроніки Кліфтона», події в якій відбуваються у 1970—1978 роках.
Завдяки публікації у пресі передсмертного листа майора Фішера Емма Кліфтон таки виграла суд проти леді Вірджинії Фенвік і залишилася на посаді голови правління «Судноплавної компанії Беррінґтонів». Однак цей же лист змусив брата Емми, сера Джайлза Беррінґтона, відмовитися від політичної кар’єри.
Леді Вірджинія, аби виправити своє скрутне фінансове становище і врятуватися від кредиторів, вирішує провернути шахрайську оборудку і розвести на великі гроші американського мільйонера Сайруса Д. Гранта ІІІ.
Автору книжки про Сталіна «Дядько Джо» Анатолію Бабакову, засланому до Сибіру, присуджують Нобелівську премію, і Гаррі Кліфтон, який зробив усе можливе й неможливе, аби ця книга була опублікована, має виступити на врученні премії замість автора…
Закінчення сімейної саги читайте у романі «Людиною він був». На сторінці ви можете завантажити книгу 6. Надходить та година в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання 6. Надходить та година належить до жанру Історична проза. Електронна книга автора Джеффрі Говард Арчер повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу 6. Надходить та година - Джеффрі Говард Арчер
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ольга
Ольга
26 серпня 2024 09:00
"6. Надходить та година" Джеффрі Говарда Арчера вражає своєю динамічною сюжетною лінією та непередбачуваними поворотами. Автор майстерно переплітає долі героїв, створюючи напружену атмосферу, яка тримає в напрузі до останньої сторінки. Ця книга неодмінно залишить слід у серці читача.
Правовласникам