Книги » Новинки » 7. Людиною він був
7. Людиною він був
Fb2

Книга 7. Людиною він був Джеффрі Говард Арчер скачать fb2

Назва: 7. Людиною він був
ISBN: 978-966-03-9708-8
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Оригінальна назва: This Was A Man
Кількість сторінок: 382
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать 7. Людиною він був fb2

Короткий зміст книги 7. Людиною він був - Джеффрі Говард Арчер

«Людиною він був» (2016) — сьома, заключна, книга серії «Хроніки Кліфтона», сімейної саги, в основу якої покладено історію тріумфів і поразок кількох поколінь родини Беррінґтонів-Кліфтонів.
У цьому романі відображено події 1978—1992 років. Гаррі Кліфтон, відомий письменник, президент англійського ПЕН-клубу, був удостоєний лицарського звання. Його дружина Емма, яка багато років працювала головою правління «Судноплавної компанії Беррінґтонів», цілковито поринула у політику, здобуваючи місця в парламенті для Марґарет Тетчер та її прихильників. І після перемоги торі на виборах Емму призначили заступницею міністра охорони здоров’я, а потім — і міністром. Та її брат, Джайлз Беррінґтон, як представник Лейбористської партії, опинився по інший бік барикад, ставши затятим опонентом сестри. Однак несподівана хвороба Емми враз змінила звичний плин життя родини Беррінґтонів-Кліфтонів… На сторінці ви можете завантажити книгу 7. Людиною він був в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання 7. Людиною він був належить до жанру Історична проза. Електронна книга автора Джеффрі Говард Арчер повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу 7. Людиною він був - Джеффрі Говард Арчер
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
26 серпня 2024 10:55
«7. Людиною він був» — це захоплююча історія, що вдало поєднує елементи біографії та художньої літератури. Джеффрі Арчер майстерно розкриває складність людської натури, зображуючи шлях свого героя з усіма його перемогами і поразками. Книга залишає глибокий слід у серці і спонукає читача замислитися над сенсом життя та виборами, які ми робимо.
Правовласникам