Книги » Новинки » Струп. Іспанія роз'ятрює рани
Струп. Іспанія роз'ятрює рани
Fb2

Книга Струп. Іспанія роз'ятрює рани Катажина Кобилярчик скачать fb2

Назва: Електронна книга Струп. Іспанія роз'ятрює рани
ISBN: 978-83-8049-935-5
Мова: Українська
Видавництво: Човен
Оригінальна назва: Strup. Hiszpania rozdrapuje rany
Кількість сторінок: 320
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Струп. Іспанія роз'ятрює рани fb2

Короткий зміст книги Струп. Іспанія роз'ятрює рани - Катажина Кобилярчик

Через 80 років після закінчення громадянської війни Іспанія все ще не знає, що робити з останками жертв. Минуло чверть століття від смерті генерала Франсіско Франко, і родини врешті наважилися розпочати пошуки вбитих рідних. Шукають їх і досі: у придорожніх ровах, засипаних криницях, на полях, у неглибоких спільних могилах.
«Струп» — це оповідь про країну, яка заради майбутнього мала забути своїх примар і якій це не вдалося. Катажина Кобилярчик мандрує Іспанією — стежками померлих, убитих, зниклих без­вісти. Мучеників та героїв. Жертв та злочинців. Спілкується з ро­динами, які хочуть шукати, і тими, які не бажають роз’ятрювати старих ран. На сторінці ви можете завантажити книгу Струп. Іспанія роз'ятрює рани в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Струп. Іспанія роз'ятрює рани належить до жанру Збірники есе і кореспонденція. Електронна книга автора Катажина Кобилярчик повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Струп. Іспанія роз'ятрює рани - Катажина Кобилярчик
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Лариса
Лариса
26 серпня 2024 09:33
Книга "Струп. Іспанія роз'ятрює рани" Катажини Кобилярчик вражає глибиною аналізу та емоційною щирістю. Авторка майстерно досліджує вплив історичних подій на сучасність, закликаючи читача замислитися над травмами минулого. Це не просто історичний нарис, а потужний емоційний досвід, який залишає слід у серці.
Правовласникам