Книги » Новинки » Мені (не) потрібен собака
Мені (не) потрібен собака
Fb2

Книга Мені (не) потрібен собака Таіс Золотковська скачать fb2

Назва: Електронна книга Мені (не) потрібен собака
ISBN: 978-617-09-5087-1
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 64
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Мені (не) потрібен собака fb2

Короткий зміст книги Мені (не) потрібен собака - Таіс Золотковська

Історія міського хлопчика, батьки якого вирішили переїхати в село. На Макса чекає багато несподіванок, серед них — пес на ім’я Роза, якого залишили колишні господарі будинку. Поки у Макса є планшет, його ніщо й ніхто не цікавить, та раптом екран згасає, а зарядне забули в місті… Макс добре вміє грати, проте не дуже розуміє, як поводитися із собаками. Тож як складуться взаємини Макса й Рози та хто переможе: комп’ютерна гра чи природа?
Видання для дітей молодшого шкільного віку та дорослих. На сторінці ви можете завантажити книгу Мені (не) потрібен собака в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Мені (не) потрібен собака належить до жанру Книги про дорослішання для дітей. Електронна книга автора Таіс Золотковська повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Мені (не) потрібен собака - Таіс Золотковська
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Володимир
Володимир
26 серпня 2024 10:11
"Мені (не) потрібен собака" Таіс Золотковської – це зворушлива та іронічна історія про пошуки щастя і любові в повсякденному житті. Авторка майстерно передає емоції героїв, змушуючи читача задуматися про важливість стосунків та прийняття себе. Книга залишає тепле враження і надихає на нові починання!
Правовласникам