Книги » Новинки » Просто Маня
Просто Маня
Fb2

Книга Просто Маня Ганна Рось скачать fb2

Назва: Електронна книга Просто Маня
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 40
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Просто Маня fb2

Короткий зміст книги Просто Маня - Ганна Рось

Майже кожна дитина мріє про чотириногого друга. Чи є у вас домашній улюбленець, або ви тільки збираєтеся його завести, думаю, що історії про друзів наших менших вас зацікавлять. Тим більше, що ця книга про реальну собаку.
«Просто Маня» — збірка оповідань, де головний герой — собака Маня, яку підкинули сім'ї. Нові господарі пошкодували вмираюче щеня і залишили у себе. Цуценя чекало ще чимало випробувань, але завдяки турботі маленького хлопчика Матвія і його сім'ї собака вижила. У Мані багато друзів, з якими трапляються кумедні історії, про які ви дізнаєтеся, прочитавши книгу.
Розповідь ведеться від імені маленького Матвійка, який дуже любить своїх чотириногих друзів. А вірна, віддана собака займає особливе місце в житті хлопчика.
Дякую Олені Бородіній за відмінні фотографії її вихованців і ідею написати книгу про собаку Маню. На сторінці ви можете завантажити книгу Просто Маня в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Просто Маня належить до жанру Проза про тварин. Електронна книга автора Ганна Рось повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Просто Маня - Ганна Рось
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам