Книги » Новинки » Стартап, скейлап, скрюап. 42 інструменти для прискорення Lean- та Agile-розвитку бізнесу
Стартап, скейлап, скрюап. 42 інструменти для прискорення Lean- та Agile-розвитку бізнесу
Fb2

Книга Стартап, скейлап, скрюап. 42 інструменти для прискорення Lean- та Agile-розвитку бізнесу Юрген Аппело скачать fb2

Назва: Електронна книга Стартап, скейлап, скрюап. 42 інструменти для прискорення Lean- та Agile-розвитку бізнесу
ISBN: 978-617-09-6882-1
Мова: Українська
Видавництво: Фабула
Оригінальна назва: Startup, Scaleup, Screwup: 42 Tools to Accelerate Lean and Agile Business Growth
Кількість сторінок: 240
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Стартап, скейлап, скрюап. 42 інструменти для прискорення Lean- та Agile-розвитку бізнесу fb2

Короткий зміст книги Стартап, скейлап, скрюап. 42 інструменти для прискорення Lean- та Agile-розвитку бізнесу - Юрген Аппело

Юрген Аппело, успішний підприємець і широко відомий фахівець із проб­лем лідерства, прокладає нові шляхи в менеджменті, щоби допомогти творчим організаціям вижити і досягти успіху у 21 столітті. Його нова книжка «Стартап, скейлап, скрюап» базується не тільки на власному досвіді автора з керування стартапами, але й на дослідженнях та інтерв’ю, проведених в багатьох країнах Європи. Головна мета автора — уніфікація методів та інструментів, що успішно використовуються стартапами та скейлапами на основі принципів і практик, популяризованих lean- та agile-спільнотами в усіх сферах управління бізнесом. Також йдеться про докорінну зміну способу, у який люди навчаються вдосконалювати себе і трансформувати свої організації.
Для засновників стартапів, членів їх команд, а також для незалежних і корпоративних підприємців та бізнес-лідерів.
Книжка доступна у додатку Yakaboo для безкоштовного читання у бібліотеці "ПриватБанк". На сторінці ви можете завантажити книгу Стартап, скейлап, скрюап. 42 інструменти для прискорення Lean- та Agile-розвитку бізнесу в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Стартап, скейлап, скрюап. 42 інструменти для прискорення Lean- та Agile-розвитку бізнесу належить до жанру Новий бізнес. Стартапи. Електронна книга автора Юрген Аппело повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Стартап, скейлап, скрюап. 42 інструменти для прискорення Lean- та Agile-розвитку бізнесу - Юрген Аппело
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ганна
Ганна
26 серпня 2024 12:22
Книга "Стартап, скейлап, скрюап" Юргена Аппело є цінним посібником для підприємців і менеджерів, які прагнуть впровадити Lean та Agile підходи у своїй діяльності. Автор пропонує практичні інструменти та стратегії, які допомагають прискорити розвиток бізнесу і адаптуватися до швидко змінюваного ринку. Читання цієї книги надихає та надає нові перспективи для ефективного управління командою та проектами.
Правовласникам