Книги » Новинки » Вперед за мрією. Давати і брати (комплект із 2 книг)
Вперед за мрією. Давати і брати (комплект із 2 книг)
Fb2

Книга Вперед за мрією. Давати і брати (комплект із 2 книг) Адам Ґрант, Бет Комсток, Тал Раз скачать fb2

Назва: Електронна книга Вперед за мрією. Давати і брати (комплект із 2 книг)
ISBN: 978–617–7544–13–4, 978-617-7544-19-6
Мова: Українська
Видавництво: Yakaboo Publishing
Кількість сторінок: 880
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Вперед за мрією. Давати і брати (комплект із 2 книг) fb2

Короткий зміст книги Вперед за мрією. Давати і брати (комплект із 2 книг) - Адам Ґрант, Бет Комсток, Тал Раз

Книга 1. Давати і брати. Революційний підхід до успіху
Доктор психології Адам Ґрант, професор Уортонської школи бізнесу, дає глибоко вмотивовану й неочікувану відповідь на утопічне питання: «Чи можливо досягти суттєвого успіху, допомагаючи іншим на шляху до нього». Автор розвінчує міфи щодо вродженого таланту і вигорання альтруїстів, пояснює ефект «килимка для ніг», довголіття волонтерів і шарм незграбних геніїв. Спираючись на результати численних досліджень на перетині психології та соціології, Адам Ґрант розкриває внутрішні мотиви, переваги і слабини людей, схильних «давати». Досліджуючи життя та кар’єрний шлях топ-керівників міжнародних корпорацій, успішних підприємців, юристів, венчурних інвесторів, програмістів, спортсменів, викладачів та меценатів, обговорюючи з ними спроби, помилки і дієві стилі взаємодії, автор з’ясовує, що допомагає успішним «давачам» досягати власних цілей і дотримуватися своїх пріоритетів у професійному та приватному житті. «Давати і брати» стала книжкою року за версією iTunes, Amazon, Financial Times та Wall Street Journal і є маст-рідом для лідерів, керівників та підприємців, як стверджують Опра Уїнфрі, журналів Fortune та Inc. і газети Washington Post. Вона містить практичні кейси еволюції альтруїстів бізнесового, корпоративного, кар’єрного та особистісного рівня, розібрані з академічною ретельністю та викладені в легкому, дотепному та щирому тексті беззаперечно успішного альтруїста Адама Ґранта.
Книга 2. Вперед за мрією. Відвага, креативність і сила змін
Бет Комсток — директорка в Nike, колишня віце-президентка з інновацій в General Electric, членкиня правління The National Geographic Society. Її книжка — практичний посібник з корпоративного менеджменту, кар’єрного і професійного зростання, оперативного управління змінами та впровадження інновацій. Вона сповнена чітких, базованих на досвіді авторки порад про те, як приборкувати виклики, працювати з власними помилками, обходити бюрократію та йти в ногу з часом на персональному професійному, керівному та організаційному рівнях. Водночас цей насичений текст — мемуари однієї з найвпливовіших керівниць корпоративного сектору, приватна історія еволюції від інтровертки-публіцистки до однієї з найвпливовіших жінок світу за версією журналу Forbes. На сторінці ви можете завантажити книгу Вперед за мрією. Давати і брати (комплект із 2 книг) в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Вперед за мрією. Давати і брати (комплект із 2 книг) належить до жанру Інноваційний менеджмент. Креатив. Електронна книга автора Адам Ґрант, Бет Комсток, Тал Раз повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Вперед за мрією. Давати і брати (комплект із 2 книг) - Адам Ґрант, Бет Комсток, Тал Раз
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
29 серпня 2024 01:22
Книга "Вперед за мрією. Давати і брати" від Адама Ґранта, Бет Комсток та Тала Раза вражає своєю глибиною та практичними порадами. Автори майстерно поєднують наукові дослідження з особистими історіями, надихаючи читачів на те, щоб виокремити важливість взаємодії та щедрості в досягненні власних цілей. Це справжній путівник для тих, хто прагне реалізувати свої мрії, створюючи при цьому цінні зв’язки з оточуючими.
Правовласникам