Книги » Новинки » The Club. Мистецтво об'єднувати
The Club. Мистецтво об'єднувати
Fb2

Книга The Club. Мистецтво об'єднувати Сергій Гайдайчук скачать fb2

Назва: Електронна книга The Club. Мистецтво об'єднувати
ISBN: 978-966-97950-6-9
Мова: Українська
Видавництво: ФОП Осьмук С.Б.
Кількість сторінок: 226
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать The Club. Мистецтво об'єднувати fb2

Короткий зміст книги The Club. Мистецтво об'єднувати - Сергій Гайдайчук

Найбільша наша цінність та найнадійніший капітал – це люди, які нас оточують. А налагодження стосунків з ними – найважливіша інвестиція, яку ми здійснюємо у житті.
Сергій Гайдайчук, український підприємець та громадський діяч, засновник ціннісних ділових товариств і професійний соціальний архітектор, у цікавій формі розповідає про унікальний досвід створення клубних спільнот, розглядаючи процес об'єднання людей і комунікацію з ними як справжній шлях особистісного зростання та ефективного розвитку.
Завдяки легкому стилю викладу книжка, що була задумана як професійне дослідження зі створення клубів, вийшла за рамки початкового задуму і може слугувати читачеві персональним гідом із соціальної архітектури та практичним посібником з управління зв'язками у сучасному світі. На сторінці ви можете завантажити книгу The Club. Мистецтво об'єднувати в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання The Club. Мистецтво об'єднувати належить до жанру Лідерство. Менеджмент. Електронна книга автора Сергій Гайдайчук повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу The Club. Мистецтво об'єднувати - Сергій Гайдайчук
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Марина
Марина
26 серпня 2024 13:55
Книга "The Club. Мистецтво об'єднувати" Сергія Гайдайчука вражає глибоким аналізом механізмів створення ефективних команд і спільнот. Автор майстерно поєднує теоретичні знання з практичними прикладами, що робить матеріал доступним і актуальним для читача. Ця книга стане корисним посібником для всіх, хто прагне вдосконалити свої навички лідерства та співпраці.
Правовласникам