Книги » Новинки » Оповідь Артура Гордона Піма
Оповідь Артура Гордона Піма
Fb2

Книга Оповідь Артура Гордона Піма Едгар Аллан По скачать fb2

Назва: Електронна книга Оповідь Артура Гордона Піма
ISBN: 978-966-03-9664-7
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 414
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Оповідь Артура Гордона Піма fb2

Короткий зміст книги Оповідь Артура Гордона Піма - Едгар Аллан По

Роман «Оповідь Артура Гордона Піма» Е. По намагався видати за реальний документ, адже він починається як звичайна розповідь про морські пригоди. Тим дивнішими й страшнішими стають подальші події, які призводять до просякнутого жахом Незрозумілого.
Щоденник Артура Гордона Піма оповідає не тільки про пересічні пригоди морської експедиції — подорож до Південного полюса стає для героїв досвідом занурення в Безодню, зіткнення зі Смертю, зустрічі з безмежним Хаосом буття, який змушує пережити світоглядний Жах.
До збірки також увійшли такі оповідання, як «Елеонора», «Падіння дому Ашерів», а також легка іронічна новела «Шахрайство як точна наука» про те, як «правильно обманювати» і що потрібно робити, щоб не бути обдуреним. На сторінці ви можете завантажити книгу Оповідь Артура Гордона Піма в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Оповідь Артура Гордона Піма належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Едгар Аллан По повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Оповідь Артура Гордона Піма - Едгар Аллан По
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам