Книги » Новинки » 19 жінок. Сирійська сповідь
19 жінок. Сирійська сповідь
Fb2

Книга 19 жінок. Сирійська сповідь Самар Язбек скачать fb2

Назва: Електронна книга 19 жінок. Сирійська сповідь
ISBN: 978-966-521-773-2
Мова: Українська
Видавництво: Ніка-Центр
Кількість сторінок: 248
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать 19 жінок. Сирійська сповідь fb2

Короткий зміст книги 19 жінок. Сирійська сповідь - Самар Язбек

Війна – це завжди війна, з усіма її жахіттями, і кому, як не українцям, знати про це. А жінки – то завжди жінки, створені для щастя, а не страждань. Але життя вносить свої корективи...
Одна з найкращих і найпромовистіших книжок всесвітньо відомої журналістки Самар Язбек присвячена двом найболючішим для неї темам – Сирії та жінкам. Своєю творчістю авторка відкрила людству безпрецедентне бачення сирійського конфлікту, нагадуючи світові, що ті, хто переживав громадянську війну, були звичайними людьми, які просто хотіли гідно жити у власній країні. Язбек зосереджується на мовчазній та замовчуваній рушійній силі революції – на жінках. Хоча жінки Сирії масово брали участь у бойових діях, часто навіть на передовій, їм доводилося боротися не тільки з режимом, чи з ІДІЛ, чи з іншими повстанцями-ісламістами; їм протистояло усе патріархальне су­спільство, включаючи революціонерів-чоловіків. Кожен розділ книжки – це відверті свідчення дев’ятнадцяти різних оповідачок, яким Язбек надає узгодженості, поважаючи голос кожної жінки та зберігаючи їхній особливий стиль. Усі ці жінки – представниці середнього класу, усі вони освічені та мають університетські дипломи. Вони брали участь у повстанні, бо їм була небайдужа доля своєї країни, своєї сім’ї та сирійських жінок.
Читач знайде багато спільного між сирійськими та українськими реаліями. І нехай ця книжка допоможе світові стати бодай трішечки кращим. На сторінці ви можете завантажити книгу 19 жінок. Сирійська сповідь в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання 19 жінок. Сирійська сповідь належить до жанру Біографічна проза. Електронна книга автора Самар Язбек повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу 19 жінок. Сирійська сповідь - Самар Язбек
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Зоряна
Зоряна
26 серпня 2024 14:44
"19 жінок. Сирійська сповідь" Самар Язбек - це глибока і зворушлива книга, що відкриває очі на боротьбу жінок в умовах війни та репресій. Авторка майстерно передає емоції та страждання героїнь, показуючи їхню силу та витривалість. Це важливий внесок у сучасну літературу, що нагадує нам про людяність навіть у найтемніші часи.
Правовласникам