Книги » Новинки » Де їсть і з ким спить Фреймут. Путівник Західною Україною
Де їсть і з ким спить Фреймут. Путівник Західною Україною
Fb2

Книга Де їсть і з ким спить Фреймут. Путівник Західною Україною Ольга Фреймут скачать fb2

Назва: Електронна книга Де їсть і з ким спить Фреймут. Путівник Західною Україною
ISBN: 978-617-7936-04-5
Мова: Українська
Видавництво: Snowdrop
Кількість сторінок: 136
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Де їсть і з ким спить Фреймут. Путівник Західною Україною fb2

Короткий зміст книги Де їсть і з ким спить Фреймут. Путівник Західною Україною - Ольга Фреймут

За задумом авторки, ця книжка — більш ніж путівник або щоденник нотаток, які О. Фреймут зробила під час подорожі Західною Україною. До вашої уваги — неcподівані візії міської культури, готелів, ресторанів, кав’ярень і майже візіонерські розповіді про зачаєних духів міста... У своїх історіях, поміж емоцій і спостережень, головна героїня ламає стереотипи й життєві сценарії, щоб вивільнити найсокровенніше, що ховається за видимими декораціями. Не без іронії, через алогізми й неологізми, навіть фреймутизми, щоб як найповніше передати мен- тальний колорит мешканців і міст, і сіл, життя яких нагадує обряд прогулянки Алеєю Випендрювання, а готування їжі перетворюється на містичний акт.
Усі права захищені, жодна частина цього видання не може бути відтворена, збережена в пошуковій системі або передана в будь-якій формі і будь-якими засобами: електронними, механічними, фотокопіювальними чи іншими — без попереднього письмового дозволу власника авторських прав. На сторінці ви можете завантажити книгу Де їсть і з ким спить Фреймут. Путівник Західною Україною в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Де їсть і з ким спить Фреймут. Путівник Західною Україною належить до жанру Записки мандрівників. Електронна книга автора Ольга Фреймут повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Де їсть і з ким спить Фреймут. Путівник Західною Україною - Ольга Фреймут
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Микола
Микола
26 серпня 2024 17:00
Книга Ольги Фреймут "Де їсть і з ким спить Фреймут. Путівник Західною Україною" – це чудове поєднання гастрономічних відкриттів та культурних вражень. Авторка майстерно передає атмосферу західноукраїнських міст, запрошуючи читача в захопливу подорож з елементами автентичності та тепла. Рекомендую всім, хто прагне насолодитися не лише краєвидами, а й смаковими традиціями цього регіону!
Правовласникам