Книги » Новинки » Любовні історії
Любовні історії
Fb2

Книга Любовні історії Кейт Шопен скачать fb2

Назва: Електронна книга Любовні історії
ISBN: 978-617-95094-1-4
Мова: Українська
Видавництво: Snowdrop
Кількість сторінок: 160
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Любовні історії fb2

Короткий зміст книги Любовні історії - Кейт Шопен

Кейт Шопен – американська письменниця (1851–1904) яскравого таланту, з непростою жіночою і творчою долею: після скандального резонансу від роману «Пробудження», в якому порушувала аж надто дражливе для рабовласницького Півдня питання свободи у його найширшому, філософському розумінні, – її ім’я на довгі роки було несправедливо піддано забуттю. І то було більш ніж жорстоко, позаяк мистецький доробок письменниці – не тільки два талановиті романи, сміливість яких затхле середовище не могло їй простити, – а й понад сто новел, що ними письменниця стала врівень з такими майстрами світової новелістики, як Гі де Мопасcан та О. Генрі..
Її новели – це спогади, не стерті часом, про життя рабовласницької Кoнфедерації з її мораллю, побутом, традиціями, колоритом. Це низка людських історій з їхніми життєвими колізіями, написаних живою, проникливою мовою безпристрасного оповідача, яка вражає до глибини душі.
Тож вкрай перфектно, що, нарешті, в ХХІ столітті, творчість Кет Шопен заступає на своє заслужене місце в скарбниці світової літератури. На сторінці ви можете завантажити книгу Любовні історії в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Любовні історії належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Кейт Шопен повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Любовні історії - Кейт Шопен
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Софія
Софія
26 серпня 2024 17:11
"Любовні історії" Кейт Шопен — це зворушлива збірка оповідань, що проникає у глибини людських почуттів та емоцій. Авторка майстерно досліджує складнощі любові, свободи та бажань, залишаючи читача з відчуттям невимовної краси і трагедії стосунків. Її стиль легкий і водночас глибокий, що робить цю книгу справжнім скарбом для всіх, хто цінує літературу про любов і людську природу.
Правовласникам