Книги » Новинки » Швидконіжка і дуже велосипедна пригода
Швидконіжка і дуже велосипедна пригода
Fb2

Книга Швидконіжка і дуже велосипедна пригода Юрій Гайдай, Тетяна Гайдай скачать fb2

Назва: Електронна книга Швидконіжка і дуже велосипедна пригода
ISBN: 978-617-7933-16-7
Мова: Українська
Видавництво: Yakaboo Publishing
Кількість сторінок: 64
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Швидконіжка і дуже велосипедна пригода fb2

Короткий зміст книги Швидконіжка і дуже велосипедна пригода - Юрій Гайдай, Тетяна Гайдай

Олесь живе в містечку біля гір. Він часто дивиться на них здалеку і мріє поїхати туди на своєму велосипеді. Зрештою Олесь вирушає у мандрівку разом із татом — пілотом рятувального гелікоптера. Кого ж вони там зустрінуть і яку таємницю розкриють? Хто такі «швидконіжки» і як стати одним із них?
«Швидконіжка і дуже велосипедна пригода» — це історія про дитинство і дорослішання, про стежки в горах і в житті. І про те, який різноманітний світ. Особливо, коли ти — на велосипеді!
Художня оповідь доповнена цікавими пізнавальними вставками. Маленькі та великі читачі довідаються про особливу хромольку і магічний герметик, навчаться відрізняти міський велосипед від гірського і з’ясують, як підготуватися до двоколісної подорожі.
Автори книжки — Юра і Таня — хоч і не професійні велосипедисти, проте обожнюють ровери і змалку привчають своїх дітей до двоколісного транспорту. На сторінці ви можете завантажити книгу Швидконіжка і дуже велосипедна пригода в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Швидконіжка і дуже велосипедна пригода належить до жанру Пригодницькі романи для дітей. Електронна книга автора Юрій Гайдай, Тетяна Гайдай повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Швидконіжка і дуже велосипедна пригода - Юрій Гайдай, Тетяна Гайдай
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ганна
Ганна
26 серпня 2024 23:11
"Швидконіжка і дуже велосипедна пригода" - це захоплююча та яскрава історія, яка вміло поєднує пригоди та гумор. Юрій та Тетяна Гайдай створили чудовий світ, який надихає на активний спосіб життя і дружбу. Рекомендую цю книгу як дітям, так і дорослим, які прагнуть поринути у світ веселих відкриттів!
Правовласникам