Книги » Новинки » Непосидючка, який любив бігати
Непосидючка, який любив бігати
Fb2

Книга Непосидючка, який любив бігати Олеся Кешеля-Ісак скачать fb2

Назва: Електронна книга Непосидючка, який любив бігати
ISBN: 978-617-7544-50-9
Мова: Українська
Видавництво: Yakaboo Publishing
Кількість сторінок: 64
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Непосидючка, який любив бігати fb2

Короткий зміст книги Непосидючка, який любив бігати - Олеся Кешеля-Ісак

Тео не вміє сидіти на місці. Його невгамовний вогник повсякчас примушує хлопчика рухатися: перебігати з кутка в куток, перевертатися, стрибати… Але найдужче Тео любить бігати! Точнісінько, як його мама, для якої біг — це не просто спорт, а невід’ємна частина життя. Тео знає багато про бігунів, та все ж, коли він готується взяти участь у дитячому забігу, в його голові зринає безліч запитань. Що потрібно для того, аби стати чемпіоном? Як навчитися завжди бути першим? А головне — як і коли відкрити мамі свою дивовижну таємницю, що пояснить, чому ж він такий «непосидючка»?..
Це ніжна й весела історія про біг, любов, дружбу і підтримку, про пізнання себе та навколишнього світу. Художня оповідь доповнена цікавими пізнавальними вставками.
У пізнавальних вставках авторка Олеся Кешеля-Ісак — бігунка-любителька, яка пробігла вже понад 5 тисяч кілометрів, у тому числі 3 міжнародні марафони в Берліні, Чикаго та Нью-Йорку, — розповідає майбутнім бігунам про те:

  • як вибрати зручні кросівки для бігу;

  • що таке пульс, як і навіщо потрібно його вимірювати;

  • що варто їсти і пити бігунам, аби бути швидкими й здоровими;

  • що таке марафони, півмарафони і дитячі забіги та як узяти в них участь.

На сторінці ви можете завантажити книгу Непосидючка, який любив бігати в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Непосидючка, який любив бігати належить до жанру Книги для дітей про спорт і активний відпочинок. Електронна книга автора Олеся Кешеля-Ісак повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Непосидючка, який любив бігати - Олеся Кешеля-Ісак
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Світлана
Світлана
26 серпня 2024 23:22
Книга "Непосидючка, який любив бігати" Олеся Кешеля-Ісака вражає своїм позитивним посланням про активність та жагу до життя. Яскраві ілюстрації та захоплюючий сюжет захоплюють дітей, навчаючи їх важливості руху і дружби. Чудове чтиво для малечі, яке надихає на активність і відкриття світу!
Правовласникам