Книги » Новинки » У світлі світляків. На порозі ночі
У світлі світляків. На порозі ночі
Fb2

Книга У світлі світляків. На порозі ночі Ольга Войтенко скачать fb2

Назва: Електронна книга У світлі світляків. На порозі ночі
ISBN: 978-617-679-625-1
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Кількість сторінок: 176
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать У світлі світляків. На порозі ночі fb2

Короткий зміст книги У світлі світляків. На порозі ночі - Ольга Войтенко

Чи можна відшукати світло навіть тоді, коли здається, що навколо лише холод і пітьма? Що станеться, якщо зникне світло? Інтернет? Зв’язок?
Комусь, як Єві-Лізі, доведеться відкласти планшет і вперше за багато років вийти на вулицю. Комусь, як Тімові, полишити книжки і стати провідником. Комусь, як Максові, заново шукати у темряві самого себе. А можливо, усі вони відкриють для себе світ, сповнений краси, дружби, несподіванок і такого живого, не електричного світла. Але міста, країни, планета? Що, як і вони залишаться без світла, інтернету і зв’язку? Про це — у першій книзі трилогії Ольги Войтенко «У світлі світляків». На сторінці ви можете завантажити книгу У світлі світляків. На порозі ночі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання У світлі світляків. На порозі ночі належить до жанру Пригодницька проза. Електронна книга автора Ольга Войтенко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу У світлі світляків. На порозі ночі - Ольга Войтенко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Кирило
Кирило
3 вересня 2024 00:44
"У світлі світляків. На порозі ночі" Ольги Войтенко — це захоплююча історія, що поєднує в собі елементи магії та реальності, спонукаючи читача зануритися у світ загадок і самопізнання. Авторка вміло передає атмосферу та емоції персонажів, що робить цю книгу незабутньою подорожжю в нічні мрії і пошуки себе. Рекомендую всім, хто цінує поезію слова та глибину почуттів.
Правовласникам