Книги » Новинки » Слово о полку Ігоревім
Слово о полку Ігоревім
Fb2

Книга Слово о полку Ігоревім скачать fb2

Назва: Електронна книга Слово о полку Ігоревім
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Слово о полку Ігоревім fb2

Короткий зміст книги Слово о полку Ігоревім -

«Слово о полку Ігоревім» - визначний пам'ятник давньоруської культурної спадщини, історична епопея, створена наприкінці XII століття.
Основний сюжет книги присвячений невдалому походу на половців Новгород-Сіверської дружини, очолюваної князем Ігорем. Однак у «Слові» згадуються й інші події з історії Київської Русі, князівські міжусобиці і битви ранніх часів.
Окрасою книги, її основною ліричною темою є «Плач Ярославни» - вражає глибиною свого драматизму монолог дружини Ігоря, яка журиться через поразку чоловіка.
Художній переклад твору здійснив видатний український поет - Максим Тадейович Рильський. На сторінці ви можете завантажити книгу Слово о полку Ігоревім в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Слово о полку Ігоревім належить до жанру Епічна. Сага. Електронна книга автора повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Слово о полку Ігоревім -
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
27 серпня 2024 09:00
"Слово о полку Ігоревім" вражає глибиною почуттів і майстерністю викладу. Ця давня епічна поема не лише розповідає про військові події, а й досліджує теми честі, мужності та кохання. Вона залишає незабутнє враження та спонукає замислитися над вічними цінностями.
Правовласникам