Книги » Новинки » Психологія спільнот і аналіз людського «Я»
Психологія спільнот і аналіз людського «Я»
Fb2

Книга Психологія спільнот і аналіз людського «Я» Зиґмунд Фройд скачать fb2

Назва: Електронна книга Психологія спільнот і аналіз людського «Я»
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Оригінальна назва: Massenpsychologie und Ich-Analyse
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Психологія спільнот і аналіз людського «Я» fb2

Короткий зміст книги Психологія спільнот і аналіз людського «Я» - Зиґмунд Фройд

«Психологія спільнот» і аналіз людського «Я» — одна з найвідоміших праць Зігмунда Фройда — вважається також одним з найпарадоксальніших його творів. Адже тут «батько психоаналізу» виступає не як психоаналітик, а швидше як класичний психолог, який досліджує не лише особистісні, а й соціальні аспекти розвитку внутрішнього світу людини й прихованих, глибинних мотивів формування його світовідчуття.
Переклад Ярослава Мишанича.
Книжка доступна у додатку Yakaboo для безкоштовного читання у бібліотеці "ПриватБанк". На сторінці ви можете завантажити книгу Психологія спільнот і аналіз людського «Я» в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Психологія спільнот і аналіз людського «Я» належить до жанру Соціальна психологія. Електронна книга автора Зиґмунд Фройд повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Психологія спільнот і аналіз людського «Я» - Зиґмунд Фройд
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Софія
Софія
27 серпня 2024 09:33
Книга Зиґмунда Фройда "Психологія спільнот і аналіз людського «Я»" є глибоким дослідженням взаємодії індивіда та суспільства. Фройд майстерно поєднує теорії психології з соціальними аспектами, що дозволяє краще зрозуміти механізми формування особистості в контексті колективних впливів. Ця праця залишається актуальною і сьогодні, спонукаючи до роздумів про наше місце в світі.
Правовласникам