Книги » Новинки » Невдоволення культурою. Про психоаналіз. Психо-аналітичні етюди. Психологія мас та аналіз людського «Я»
Невдоволення культурою. Про психоаналіз. Психо-аналітичні етюди. Психологія мас та аналіз людського «Я»
Fb2

Книга Невдоволення культурою. Про психоаналіз. Психо-аналітичні етюди. Психологія мас та аналіз людського «Я» Зиґмунд Фройд скачать fb2

Назва: Електронна книга Невдоволення культурою. Про психоаналіз. Психо-аналітичні етюди. Психологія мас та аналіз людського «Я»
ISBN: 978-966-03-9993-8
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 348
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Невдоволення культурою. Про психоаналіз. Психо-аналітичні етюди. Психологія мас та аналіз людського «Я» fb2

Короткий зміст книги Невдоволення культурою. Про психоаналіз. Психо-аналітичні етюди. Психологія мас та аналіз людського «Я» - Зиґмунд Фройд

Зиґмунд Фройд — знаменитий лікар-психіатр і психоаналітик, жив в Австрії на рубежі XIX—XX століть. Психоаналітичні теорії З. Фройда справили безпрецедентний вплив на інтелектуальний розвиток усього ХХ століття. Його теорія психоаналізу до сьогодні залишається однією з найпопулярніших наукових теорій. Психоаналіз дав поштовх таким літературнотеоретичним напрямкам як постструктуралізм, феміністична літературна критика, нетрадиційна герменевтика. Його продовжують застосовувати в нових напрямках.
Однією з головних заслуг Фройда було те, що він створив цікаву і зрозумілу для всіх теорію, а також запропонував метод, як цією теорією користуватися. Таким чином його вчення стало доступним всім, а не лише вузькому колу медиків чи інших вчених.
Головним об'єктом аналізу в психіатричних працях Фройда стало людське несвідоме, що розуміється як активна, але неконтрольована частина психіки. Такий підхід зруйнував просвітницьке уявлення про розумну людину, котра повністю контролює свою свідомість.
У видавництві «Фоліо» в рамках серії «Зарубіжні авторські зібрання» вийшли друком також інші праці З. Фройда: «Психологія сексуальності», «Тотем і табу», «Тлумачення снів» тощо. На сторінці ви можете завантажити книгу Невдоволення культурою. Про психоаналіз. Психо-аналітичні етюди. Психологія мас та аналіз людського «Я» в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Невдоволення культурою. Про психоаналіз. Психо-аналітичні етюди. Психологія мас та аналіз людського «Я» належить до жанру Класика психології. Електронна книга автора Зиґмунд Фройд повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Невдоволення культурою. Про психоаналіз. Психо-аналітичні етюди. Психологія мас та аналіз людського «Я» - Зиґмунд Фройд
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Павло
Павло
21 серпня 2024 00:00
Книга "Невдоволення культурою" Зиґмунда Фройда є глибоким аналізом взаємозв'язку між індивідуальними бажаннями та соціальними обмеженнями. Фройд майстерно розкриває психологічні витоки культурних конфліктів, демонструючи, як колективні уявлення формують наше "Я". Цей твір спонукає до роздумів про те, як психоаналіз може допомогти зрозуміти складність людської природи в контексті масової свідомості.
Правовласникам