Книги » Новинки » Правила гри
Правила гри
Fb2

Книга Правила гри Алла Сєрова скачать fb2

Назва: Електронна книга Правила гри
ISBN: 978-966-663-433-0
Мова: Українська
Видавництво: Кальварія
Кількість сторінок: 438
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Правила гри fb2

Короткий зміст книги Правила гри - Алла Сєрова

Власниця будинку моди «Еріка» Юлія Ясінська приходить до тями після автокатастрофи, але не може згадати нікого і нічого зі свого минулого, а в дзеркалі вона бачить зовсім незнайоме обличчя, яке їй дуже не подобається...
Однак Юлія відкриває у собі таланти, яких не було у модельєра Ясинської: вона говорить англійською, блискуче метає ножі та дає собі раду з нападниками, які намагаються її вбити. І нарешті вона згадує, що звати її зовсім не Юля, а Керсетні, що вона зовсім не модельєр, а спеціальний агент, і що її вирішили усунути у вельми оригінальний спосіб — «стерти» пам’ять і зробити з неї іншу особу. Та Юлія-Керсетні не бажає миритись із цим і розпочинає боротьбу за право повернути своє минуле. На сторінці ви можете завантажити книгу Правила гри в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Правила гри належить до жанру Кримінальний трилер. Електронна книга автора Алла Сєрова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Правила гри - Алла Сєрова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Микола
Микола
27 серпня 2024 10:44
Книга "Правила гри" Алли Сєрової вражає своїм глибоким аналізом людських стосунків та ігор, які ми всі граємо в житті. Авторка майстерно поєднує психологічні аспекти з захоплюючим сюжетом, що тримає в напрузі до останньої сторінки. Читання цієї книги залишає потужний емоційний слід і спонукає до роздумів про власні "правила гри".
Правовласникам