Книги » Новинки » Велика Британія Артура
Велика Британія Артура
Fb2

Книга Велика Британія Артура Володимир Кривенко скачать fb2

Назва: Електронна книга Велика Британія Артура
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 30
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Велика Британія Артура fb2

Короткий зміст книги Велика Британія Артура - Володимир Кривенко

Доброго дня, любі хлопчики й дівчатка!
Нещодавно став я свідком цікавої розмови; завітала до нас подружка моєї онучки Сашеньки, послухала наші казки і спитала:
— Саша, а як це ви з дідусем казки видумуєте?
— Нічого ми не видумуємо, — відповіла Саша, — ми тільки підслуховуємо що говорять різні речі, комахи, або тварини, перекладаємо на зрозумілу мову і записуємо.
— Як це? — не зрозуміла подружка, приведи приклад!
— Та будь ласка! От, на приклад; ти чуєш, що говорить, аж плаче, твій лівий черевичок? Подружка уважно подивилась на свої ноги, потім на Сашу, і розгублено сказала:
— Ні, не чую, а хіба він щось говорить?
— А як же! Прислухайся! Він говорить, аж схлипує: «Тетянко! Я ж служу тобі не гірше ніж правий черевичок, а чому ж тоді ти на ньому шнурочок красивим бантиком зав’язала, а на мені аби як… мені ж соромно у такому вигляді на вулицю вийти!»
— Ай, видумуєш ти все, нічого він не говорить, — сказала Тетянка, але розв’язала шнурок і зав’язала красивим бантиком. — ну, а що він зараз говорить?
— Зараз? Зараз нічого не говорить, а лише вдячно посміхається, невже не бачиш?
— Ну, чесно кажучи, на бачу, але вже розумію, як ви з дідусем казки пишете. Піду додому, розкажу мамі й таткові, може й ми щось підслухаємо та й запишемо…
А як ви? Чи доводилось вам чути, що говорять ваші улюблені іграшки? Прислухайтесь! Інколи можна почути дуже цікаві речі!
Отак і ми з онучкою, якось почули цікаву, на наш погляд, розповідь сусідського песика Артура і вирішили переповісти її вам. На сторінці ви можете завантажити книгу Велика Британія Артура в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Велика Британія Артура належить до жанру Пригодницькі романи для дітей. Електронна книга автора Володимир Кривенко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Велика Британія Артура - Володимир Кривенко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам