Книги » Новинки » Подія у місті Ґоґа
Подія у місті Ґоґа
Fb2

Книга Подія у місті Ґоґа Славко Ґрум скачать fb2

Назва: Електронна книга Подія у місті Ґоґа
ISBN: 978-617-7654-64-2
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Анетти Антоненко
Оригінальна назва: Dogodek v mestu Gogi
Кількість сторінок: 96
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Подія у місті Ґоґа fb2

Короткий зміст книги Подія у місті Ґоґа - Славко Ґрум

«Чи буває Вам лячно, коли на вулиці зненацька лунає кульгава хода, а тоді крок завмирає і не рушає далі?» В одному з інтерв’ю Славко Ґрум, видатний словенський драматург-­експресіоніст, розповів, що ця репліка, яку зронила одна дівчина посеред ночі у темному будинку в передмісті, стала першим поштовхом до написання п’єси «Подія у місті Ґоґа».
У такий-от момент зависання між двома кроками, в атмосфері очікування минає життя мешканців міста Ґоґа — міста, в якому не відбувається геть анічогісінько, яке не відпускає і темні будинки якого приховують страшні таємниці.
«Подія у місті Ґоґа» — незвичайна п’єса, де мозаїку з мрій, страхів, сподівань та ілюзій має скласти саме читач і глядач. На сторінці ви можете завантажити книгу Подія у місті Ґоґа в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Подія у місті Ґоґа належить до жанру Мелодрама. Електронна книга автора Славко Ґрум повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Подія у місті Ґоґа - Славко Ґрум
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ольга
Ольга
27 серпня 2024 12:22
"Подія у місті Ґоґа" Славка Ґрума вражає захоплюючим сюжетом та яскравими персонажами, які оживляють місто з його незвичайними ситуаціями. Автор вміло поєднує гумор і соціальні теми, змушуючи читача задуматись над важливими питаннями. Це чудова книга для тих, хто любить оригінальні історії про життя та взаємини в сучасному світі.
Правовласникам