Книги » Новинки » Осінь без провини
Осінь без провини
Fb2

Книга Осінь без провини Аббас Бейдун скачать fb2

Назва: Електронна книга Осінь без провини
ISBN: 978-617-7654-43-7
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Анетти Антоненко
Оригінальна назва: Khareef al Bara’a
Кількість сторінок: 176
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Осінь без провини fb2

Короткий зміст книги Осінь без провини - Аббас Бейдун

Аббас Бейдун (1945) — знаний ліванський поет і прозаїк. Його твори перекладено кількома європейськими мовами. Свій перший роман Бейдун видав 2002 року, коли вже був відомим і визнаним арабським поетом.
Події роману розгортаються в ліванському селищі. Тут у родині свого дядька мешкає його головний герой Гассан. Усе починається, коли в селище повертається вбивця матері Гассана — його батько, який 18 років після вчинення злочину переховувався в сусідній країні. Там він стає частиною ісламістського угруповання. Разом із безжальним убивцею повертається його жорстокість.
В «Осені без провини» все відбувається на межі любові й ненависті, і відповіддю на насилля може бути тільки помста, а злочин породжує інший злочин. На сторінці ви можете завантажити книгу Осінь без провини в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Осінь без провини належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Аббас Бейдун повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Осінь без провини - Аббас Бейдун
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дарина
Дарина
27 серпня 2024 12:55
"Осінь без провини" Аббаса Бейдуна — це зворушлива та глибока розповідь про людські стосунки, втрати і надії. Автор майстерно передає атмосферу осені, наповнену ностальгією та роздумами, що змушує замислитися про сенс життя. Книга лишає по собі сильне враження, залишаючи читача в роздумах ще довго після прочитання.
Правовласникам