Книги » Новинки » Другий чоловік
Другий чоловік
Fb2

Книга Другий чоловік Ларрі Трамбле скачать fb2

Назва: Електронна книга Другий чоловік
ISBN: 978-617-7654-69-7
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Анетти Антоненко
Оригінальна назва: Le deuxième mari
Кількість сторінок: 120
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Другий чоловік fb2

Короткий зміст книги Другий чоловік - Ларрі Трамбле

Самюель нічого не знає про жінку, з якою одружується. Роками його батько не шкодував зусиль, аби зробити сина привабливим, і «відгодовував» його, як птаха, готуючи до цього знаменного дня весілля. Родина щаслива, Мадам багата, і фінансові проблеми незабаром усі буде вирішено. Самюель мусить просто любити Мадам.
На острові, де живе Самюель, панують жінки. Горе тому чоловікові, який намагається змінити усталений порядок і звільнитися від дружини. Одружившись, Самюель має прикривати бороду, задовольняти бажання Мадам і... МОВЧАТИ.
Що ж може чоловік, якого легко замінити, у світі, де домінують жінки?
При всій сміливості, характерній для Ларрі Трамбле, автор дарує нам таки романтичну історію про деформоване дзеркало, розхитані забобони та нашу добровільну сліпоту, піднімаючи пекучі проблеми домінування статей у суспільстві.
Книжка доступна у додатку Yakaboo для безкоштовного читання у бібліотеці "ПриватБанк". На сторінці ви можете завантажити книгу Другий чоловік в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Другий чоловік належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Ларрі Трамбле повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Другий чоловік - Ларрі Трамбле
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Світлана
Світлана
27 серпня 2024 13:44
"Другий чоловік" Ларрі Трамбле – це захоплююча та емоційна історія, що досліджує складні стосунки та моральні дилеми. Автор майстерно малює портрет персонажів, змушуючи читача задуматися про вибір і його наслідки. Книга залишає глибоке враження та спонукає до роздумів про любов і вірність.
Правовласникам