Книги » Новинки » Агата Крісті. Наприкінці приходить смерть. Останній сеанс (комплект із 2 книг)
Агата Крісті. Наприкінці приходить смерть. Останній сеанс (комплект із 2 книг)
Fb2

Книга Агата Крісті. Наприкінці приходить смерть. Останній сеанс (комплект із 2 книг) Агата Крісті скачать fb2

Назва: Електронна книга Агата Крісті. Наприкінці приходить смерть. Останній сеанс (комплект із 2 книг)
ISBN: 9786171282179, 9786171277915
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Агата Крісті. Наприкінці приходить смерть. Останній сеанс (комплект із 2 книг) fb2

Короткий зміст книги Агата Крісті. Наприкінці приходить смерть. Останній сеанс (комплект із 2 книг) - Агата Крісті

Книга 1. Наприкінці приходить смерть
Фіви, 2000 рік до н.е. Батько Ренісенб, жрець Ка Імхотеп, привів у свій дім нову наложницю, Нофрет. Цей момент став фатальним для родини, в якій одразу ж почали відбуватися різні неприємності. Кепський характер Нофрет та глибока темна злість стали причиною щоденних сварок між домочадцями. Та наложниця жадає більшого: вона зводить наклеп на синів Імхотепа та їхніх дружин. Розлючений батько погрожує синам розправою. Аж раптом все перевертається з ніг на голову: Нофрет знаходять мертвою. Сумнівів немає: це вбивство. Під підозрою - уся родина…
Книга 2. Останній сеанс

  • Від найпопулярнішого автора усіх часів

  • Продано близько мільярда примірників

  • Моторошна збірка містичних детективних оповідань


Аґату Крісті знають у всьому світі як королеву детективу. Близько мільярда примірників її творів продано англійською мовою, ще один мільярд — у перекладі 100 іноземними мовами. Вона — найпопулярніший автор усіх часів. За кількістю перевидань її книжки поступаються лише Біблії та творам Шекспіра.
На сторінках оповідань, що увійшли до збірки, перед читачами постає нова Аґата Крісті — майстриня химерної і моторошної прози, де головним героєм є Надприродне. У цих історіях ви завітаєте до будинку з привидами, зазирнете у дзеркало, в якому видно майбутнє, станете свідком гніву богів, повірите в переселення душ, побуваєте на руїнах стародавніх цивілізацій і зустрінетеся віч-на-віч із пекельним Гончаком Смерті. А ще ви ніколи не забудете спіритичний сеанс від мадам Сімони. Ця відома медіум планує завершити свою практику. Але перед цим їй потрібно провести останній сеанс — із померлою донькою мадам Ікс… На сторінці ви можете завантажити книгу Агата Крісті. Наприкінці приходить смерть. Останній сеанс (комплект із 2 книг) в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Агата Крісті. Наприкінці приходить смерть. Останній сеанс (комплект із 2 книг) належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Агата Крісті повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Агата Крісті. Наприкінці приходить смерть. Останній сеанс (комплект із 2 книг) - Агата Крісті
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олена
Олена
28 серпня 2024 07:55
«Останній сеанс» Агати Крісті – це майстерно сплетена детективна історія, що тримає в напрузі до самого кінця. Відзначаючи характерний для письменниці стиль, вона вміло поєднує елементи загадки та психологічної драми, залишаючи читача в захваті від несподіваного фіналу. Цей комплект із двох книг – справжній подарунок для шанувальників класичного детективу.
Правовласникам