Книги » Новинки » У затінку земної жінки
У затінку земної жінки
Fb2

Книга У затінку земної жінки Олена Печорна скачать fb2

Назва: Електронна книга У затінку земної жінки
ISBN: 9786171290570
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Кількість сторінок: 272
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать У затінку земної жінки fb2

Короткий зміст книги У затінку земної жінки - Олена Печорна

Ще місяць тому Жанна працювала журналісткою в столичному глянцевому журналі. Та через фінансові труднощі вони з чоловіком вимушені були переїхати у село, до батьків Максима. Жанна почувалася там чужинкою, що лишилася сам на сам із власними сумнівами. Раптова пропозиція роботи спрямовує її в невеличке село Горбове. Багато років тому доля привела сюди ще одну жінку. Тоді, у спалахах Першої світової, уроджена австрійка Франциска закохалася в українського полоненого Захара і згодом вирушила разом з ним до далекого, чужого краю. Як виявилося, назустріч пеклу Другої світової та нелюдським випробуванням. А одного дня ця чужинка, «німка», стала спасителькою та берегинею Горбового...
Чи допоможе Жанні історія незламної і чуйної Франциски вийти на світло із затінку власних сумнівів? Щоб не опустити руки та знайти оте загадкове жіноче щастя, про яке мріє кожна земна жінка... На сторінці ви можете завантажити книгу У затінку земної жінки в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання У затінку земної жінки належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Олена Печорна повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу У затінку земної жінки - Олена Печорна
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Світлана
Світлана
27 серпня 2024 14:44
"У затінку земної жінки" Олени Печорної - це емоційний та пронизливий роман, який порушує важливі питання ідентичності та жіночої долі. Авторка майстерно переплітає реальність і фантазію, створюючи незабутні образи та глибокі серцеві переживання. Ця книга залишає по собі яскравий слід і спонукає до роздумів про власне місце у світі.
Правовласникам