Книги » Новинки » Жанна батальйонерка
Жанна батальйонерка
Fb2

Книга Жанна батальйонерка Гео Шкурупій скачать fb2

Назва: Електронна книга Жанна батальйонерка
ISBN: 978-966-03-9740-8
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 222
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Жанна батальйонерка fb2

Короткий зміст книги Жанна батальйонерка - Гео Шкурупій

Події роману відбуваються в Києві, Петербурзі, на фронтах Першої світової війни. Герої Шкурупія — Жанна, дочка професора, Стефан Бойко — колишній студент, Муславський — філолог й історик, поручник Голуб’ятніков — тільки один раз зібралися всі разом у квартирі Жанни. Ця зустріч поклала початок ворожнечі між ними, бо всі були закохані в неї.
Живучи очікуванням надзвичайного кохання, Жанна жодному з них не віддавала переваги. Відтак дороги молодих людей розійшлися: Жанна переїхала до Петербурга, а зрада Голуб’ятнікова як помста своїм суперникам приводить їх усіх на фронт.
Жанна Барк обрала для себе шлях батальйонерки й зазнала з жіночим батальйоном чимало випробувань. На сторінці ви можете завантажити книгу Жанна батальйонерка в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Жанна батальйонерка належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Гео Шкурупій повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Жанна батальйонерка - Гео Шкурупій
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
26 серпня 2024 16:22
"Жанна батальйонерка" Гео Шкурупія вражає своєю глибиною і емоційною силою. Автор майстерно передає дух епохи, показуючи відвагу та самопожертву жінки у буремні часи. Ця книга залишає після себе відчуття гордості за героїзм і мужність, які доводять, що справжня сила криється в серці.
Правовласникам