Книги » Новинки » Дім чистого світла
Дім чистого світла
Fb2

Книга Дім чистого світла Симор Гласенко скачать fb2

Назва: Електронна книга Дім чистого світла
ISBN: 978-617-614-284-3
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво 21
Кількість сторінок: 304
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Дім чистого світла fb2

Короткий зміст книги Дім чистого світла - Симор Гласенко

Події роману «Дім чистого світла» відбуваються в наш час на Поділлі, у вигаданому селищі Крутояр, що розкинулось на скелястих берегах Дністра. Сюди, на заміну сільському лікареві, який загинув при загадкових обставинах, прибуває новий фельдшер. Намагаючись з’ясувати, що ж насправді сталося з його попередником, він запускає ланцюг трагічних подій.
На чисте світло вийдуть усі темні таємниці, що так довго таїлися в царстві тисячолітніх товтр.
Автор визначив жанр свого третього роману як «подільська готика», головною темою в якому є спокута. На сторінці ви можете завантажити книгу Дім чистого світла в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Дім чистого світла належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Симор Гласенко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Дім чистого світла - Симор Гласенко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Катерина
Катерина
27 серпня 2024 21:33
"Дім чистого світла" Симора Гласенка вражає глибоким проникненням у людську душу та її пошуки сенсу в світі, сповненому хаосу. Автор майстерно поєднує філософські роздуми з емоційною напругою, що робить книгу справжнім літературним відкриттям. Ця історія залишає після себе не лише слід у серці, а й стимулює до роздумів про важливість світла в нашому житті.
Правовласникам