Книги » Новинки » Три співці свого життя. Казанова, Стендаль, Толстой
Три співці свого життя. Казанова, Стендаль, Толстой
Fb2

Книга Три співці свого життя. Казанова, Стендаль, Толстой Стефан Цвейг скачать fb2

Назва: Електронна книга Три співці свого життя. Казанова, Стендаль, Толстой
ISBN: 978-966-03-9619-7
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 320
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Три співці свого життя. Казанова, Стендаль, Толстой fb2

Короткий зміст книги Три співці свого життя. Казанова, Стендаль, Толстой - Стефан Цвейг

Третім за хронологією написання твором у циклі «Будівники світу» класика австрійської літератури Стефана Цвейга (1881—1942) є «Три співці свого життя. Казанова, Стендаль, Толстой» (1928).
Зіставлення цих імен звучить несподівано. Насправді ж ці три імені символізують три сходинки в межах однієї й тієї ж творчої функції: самозображення. Найважливішим завданням свого мистецтва вони мимоволі вважають не відображення макрокосму, тобто повноти існування, а показ мікрокосму власного «я»: для них немає реальності значнішої, ніж реальність їхнього власного існування. Це спроба показати на прикладі трьох видатних особистостей тип поглиненого собою суб’єктивного художника. На сторінці ви можете завантажити книгу Три співці свого життя. Казанова, Стендаль, Толстой в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Три співці свого життя. Казанова, Стендаль, Толстой належить до жанру Письменники, поети і сценаристи. Електронна книга автора Стефан Цвейг повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Три співці свого життя. Казанова, Стендаль, Толстой - Стефан Цвейг
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Вадим
Вадим
28 серпня 2024 12:55
Книга Стефана Цвейга "Три співці свого життя" є захоплюючим дослідженням життєвих шляхів Казанови, Стендаля та Толстого, які, незважаючи на різні епохи та обставини, об'єднані прагненням до любові та творчості. Цвейг майстерно передає емоції й переживання цих великих особистостей, створюючи глибокий психологічний портрет, що змушує читача замислитися про сенс життя та натхнення. Це видання – справжнє свято для любителів літератури і філософії.
Правовласникам