Книги » Новинки » Бій з демоном. Гельдерлін, Клейст, Ніцше
Бій з демоном. Гельдерлін, Клейст, Ніцше
Fb2

Книга Бій з демоном. Гельдерлін, Клейст, Ніцше Стефан Цвейг скачать fb2

Назва: Електронна книга Бій з демоном. Гельдерлін, Клейст, Ніцше
ISBN: 978-966-03-9618-0
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Оригінальна назва: Der Kampf mit dem Dämon: Hölderlin, Kleist, Nietzsche
Кількість сторінок: 320
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Бій з демоном. Гельдерлін, Клейст, Ніцше fb2

Короткий зміст книги Бій з демоном. Гельдерлін, Клейст, Ніцше - Стефан Цвейг

У книжці «Бій з демоном: Гельдерлін, Кляйст, Ніцше» С. Цвейг розповідає про трьох ключових творців, провісників XX століття, які, мабуть, вплинули на сучасне розуміння мистецтва, творчості, релігії чи не більше за всіх інших.
«Ці три героїчних образи — Гельдерлін, Кляйст і Ніцше — навіть у зовнішній долі виявляють разючу подібність: так, ніби для них був складений один гороскоп. Всі троє гнані якоюсь надпотужною... надприродною силою із затишного «я» в згубний циклон пристрасті і передчасно закінчують свій шлях в жахливому потьмаренні розуму, в смертоносному сп'янінні почуттів — божевіллям або самогубством. Не пов'язані зі своєю епохою, не зрозумілі своїм поколінням, блиснувши, немов метеорит, вони мчать у ніч свого призначення... Вони самі під владою, вони... одержимі вищою силою, силою демонічною...» — так автор говорить про своїх героїв.
Українською друкується вперше. На сторінці ви можете завантажити книгу Бій з демоном. Гельдерлін, Клейст, Ніцше в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Бій з демоном. Гельдерлін, Клейст, Ніцше належить до жанру Письменники, поети і сценаристи. Електронна книга автора Стефан Цвейг повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Бій з демоном. Гельдерлін, Клейст, Ніцше - Стефан Цвейг
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Лариса
Лариса
28 серпня 2024 13:11
Книга Стефана Цвейга "Бій з демоном" глибоко проникає у світ творчості Гельдерліна, Клейста та Ніцше, розкриваючи їхні внутрішні переживання та боротьбу з власними демонами. Автор майстерно поєднує біографічні факти з філософськими роздумами, що робить твір не лише пізнавальним, а й емоційно насиченим. Цей твір стане справжнім відкриттям для всіх, хто цікавиться життям і творчістю великих мислителів.
Правовласникам