Книги » Новинки » Смак життя. 65 притч для натхнення
Смак життя. 65 притч для натхнення
Fb2

Книга Смак життя. 65 притч для натхнення скачать fb2

Назва: Електронна книга Смак життя. 65 притч для натхнення
ISBN: 978-966-97687-6-6
Мова: Українська
Видавництво: Колесо Жизни
Кількість сторінок: 144
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Смак життя. 65 притч для натхнення fb2

Короткий зміст книги Смак життя. 65 притч для натхнення -

Притчі – це короткі, але змістовні та повчальні історії. Їхня мудрість перевірена часом і зрозуміла будь-якій людині на інтуїтивному рівні.
Збірка притч «Смак життя» належить до популярної серії «Притчі для натхнення». У сьоме видання серії увійшли 65 притч, які допомагають відчути справжній смак і повноту життя.
Книга поділена на чотири розділи, що відображають глибинний сенс історій відповідно до духовних цінностей: мудрість, вибір, любов, щастя. На сторінці ви можете завантажити книгу Смак життя. 65 притч для натхнення в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Смак життя. 65 притч для натхнення належить до жанру Духовність. Електронна книга автора повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Смак життя. 65 притч для натхнення -
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ігор
Ігор
28 серпня 2024 13:55
"Смак життя. 65 притч для натхнення" — це чудове видання, яке наповнене мудрістю та глибиною. Кожна притча пропонує новий погляд на життєві ситуації і спонукає до роздумів. Ця книга стане справжнім джерелом натхнення для тих, хто шукає відповіді на важливі питання.
Правовласникам