Книги » Новинки » Гра в пари
Гра в пари
Fb2

Книга Гра в пари Ханна Оренстейн скачать fb2

Назва: Електронна книга Гра в пари
ISBN: 978-617-7820-06-1
Мова: Українська
Видавництво: #книголав
Оригінальна назва: Playing with Matches
Кількість сторінок: 272
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Гра в пари fb2

Короткий зміст книги Гра в пари - Ханна Оренстейн

22-річна Саша Голдберг влаштовується працювати шлюбною консультанткою в агенцію «Блісс». Її завдання — підбирати ідеальні «половинки» для клієнтів, кожен з яких має власні примхи, вимоги та очікування. Саша вмикає інтуїцію і харизму, реєструється на десятках застосунків для знайомств — і кидається у вир влаштовування побачень для інших. Однак вона навіть не здогадується, що ця робота вплине не лише на її кар’єру, а й на особисте життя. Чи вдасться Саші опанувати нелегке мистецтво психології стосунків, а головне — чи зуміє вона у цьому вихорі почуттів не загубити саму себе?..
Легка романтична історія Ханни Оренстін — про дружбу, кохання, пристрасті в тіндері й поза ним, а також про пошуки себе у сучасному Нью-Йорку. На сторінці ви можете завантажити книгу Гра в пари в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Гра в пари належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Ханна Оренстейн повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Гра в пари - Ханна Оренстейн
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ірина
Ірина
28 серпня 2024 17:44
"Гра в пари" Ханни Оренстейн — це захоплюючий роман, який майстерно досліджує складнощі стосунків у сучасному світі. Авторка майстерно поєднує гумор і глибокі емоції, змушуючи читача замислитися над питаннями кохання, дружби та самопізнання. Ця книга залишає після себе приємний післясмак і бажання досліджувати власні стосунки.
Правовласникам