Книги » Новинки » Розвиток емоційного інтелекту. 3–4 роки
Розвиток емоційного інтелекту. 3–4 роки
Fb2

Книга Розвиток емоційного інтелекту. 3–4 роки Анна Гресь скачать fb2

Назва: Електронна книга Розвиток емоційного інтелекту. 3–4 роки
ISBN: 978-617-00-3366-6
Мова: Українська
Видавництво: Основа
Кількість сторінок: 80
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Розвиток емоційного інтелекту. 3–4 роки fb2

Короткий зміст книги Розвиток емоційного інтелекту. 3–4 роки - Анна Гресь

Ми починаємо навчати своїх дітей змалку. Читати, писати, лічити... А як щодо вміння дружити, фантазувати, нічого не боятися і вірити у свої сили? Адже ці вміння такі ж важливі, як читання і письмо. І в житті без них ніяк не обійтися.
За допомогою цієї книги дорослі зможуть не лише краще пізнати свого малюка, а й допомогти йому подолати свої страхи, навчитися дружити, розвивати уяву, творчість, навчитися бути упевненим у собі. До цікавих завдань, складених з урахуванням особливостей віку малят, наведені місткі і зрозумілі коментарі для батьків або вихователів. На сторінці ви можете завантажити книгу Розвиток емоційного інтелекту. 3–4 роки в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Розвиток емоційного інтелекту. 3–4 роки належить до жанру Виховання і педагогіка. Психологія для батьків. Електронна книга автора Анна Гресь повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Розвиток емоційного інтелекту. 3–4 роки - Анна Гресь
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Людмила
Людмила
28 серпня 2024 18:44
Книга "Розвиток емоційного інтелекту. 3–4 роки" Анни Гресь є чудовим путівником для батьків, які прагнуть допомогти своїм дітям зрозуміти та виражати свої емоції. Чіткі поради та практичні завдання роблять навчання цікавим і доступним. Це корисний ресурс для формування емоційної грамотності у маленьких дітей.
Правовласникам