Книги » Новинки » Лексикон націоналіста та інші есеї
Лексикон націоналіста та інші есеї
Fb2

Книга Лексикон націоналіста та інші есеї Микола Рябчук скачать fb2

Назва: Електронна книга Лексикон націоналіста та інші есеї
ISBN: 978-617-679-845-3
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Кількість сторінок: 216
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Лексикон націоналіста та інші есеї fb2

Короткий зміст книги Лексикон націоналіста та інші есеї - Микола Рябчук

Ця збірка публіцистики є наскрізним і далекоглядним поглядом на минуле, теперішнє і майбутнє України в політичному та культурному аспектах. Автор філігранно описує феномени українських реалій, зокрема аналізує майдани України (2004 і 2013 років), розглядає кризу української еліти, кризу ідентичності українців за національністю і/або громадянством, а ще деталізує у фактах СССРівську залізну завісу ХХ століття у сфері культури та літератури зокрема.
Більшість із цих есеїв були надруковані у періодиці, найчастіше — англійською й українською, деколи польською та німецькою, а подеколи — і таким екзотичними мовами, як фарсі, турецька і каталонська. Усі українські версії автор підготував з надією на синергійний ефект зібраних під однією обкладинкою особистих дослідів та переживань — з надією на пробудження із совєтського оманного сну, який ще не розвіявся.
Для широкого кола читачів. На сторінці ви можете завантажити книгу Лексикон націоналіста та інші есеї в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Лексикон націоналіста та інші есеї належить до жанру Збірники есе і кореспонденція. Електронна книга автора Микола Рябчук повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Лексикон націоналіста та інші есеї - Микола Рябчук
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
28 серпня 2024 19:44
Книга "Лексикон націоналіста та інші есеї" Миколи Рябчука вражає глибиною аналізу та сміливістю думки. Автор майстерно досліджує поняття націоналізму, пропонуючи новий погляд на його роль в сучасному українському суспільстві. Це видання стане цінним джерелом для всіх, хто прагне зрозуміти складності національної ідентичності в Україні.
Правовласникам